reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

To chyba i tak przy dwóch pracujących osobach mało kto się łapie... czyli standardowo jak pracujesz i dokładasz do państwowego budżetu to nic nie dostajesz, a jak nie pracujesz to wszystko, masakra co za niesprawiedliwość... :/
Właśnie dużo osób dostaje bo to 1900 zl to jest netto, a jak podzielisz na 3 osoby to się zmniejsza dochod

reklama
Mam wizytę o 10 u ginekologa, więc zobaczę co mi powie..
Musisz zgłosić się na izbę przyjęć ginekologiczna albo niech Twojj ginekolog da Ci skierowanie do szpitala. Dostaniesz kroplowki i tabletki przeciw wymiotne i elektrolity bo to nie jest normalne. Kiedyś leżałam w szpitalu z taka dziewczyna co wymiotowala non stop.

Czy któraś z Was też wymiotuje całe dnie? Od środy mam pusty żołądek.. wczoraj do 15 leżałam przytulona do toalety, średnio co 5 min wymiotując. Później 2 godziny przerwy i na nowo do 23 aż znużona zasnęłam [emoji58] Organizm nie przyjmuje niczego ani wody, herbaty, sucharów. Teraz się obudziłam, spróbowałam wypić łyk wody i znowu zaczyna się od nowa [emoji17] Próbowałam migdały i imbir - nie działa. Nie wiem co mam robić [emoji52]
Moja koleżanka tak miała I wciskala na siłę rzeczy, ale jak opowiadała o tym sąsiadce to ona mówiła że to samo i piła odżywki dla sportowców tylko to jej pomagało albo lody jadła lody tonami.
f2w3gov37znp1hsr.png

Hmm masakra z tym becikowym :( w takim razie ja tez nie dostane... dobrze ze jest 500+ :D

Ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16.20, nie wiem jak wysiedze w pracy :D

Hmm masakra z tym becikowym :( w takim razie ja tez nie dostane... dobrze ze jest 500+ :D

Ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16.20, nie wiem jak wysiedze w pracy :D

Kochana daj znać po wizycie. Ja jeszcze 11 dni do wizyty o ile ginekolog wróci juz z urlopu... Odliczam dni z niecierpliwością :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Kochana daj znać po wizycie. Ja jeszcze 11 dni do wizyty o ile ginekolog wróci juz z urlopu... Odliczam dni z niecierpliwością :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Najgorsze jest to odliczanie do wizyty, ale jak juz ja będziesz miała to na pewno bedzie juz serduszko :)
Ja dzisiaj mam skończony 7 tydz i 2dni kolejnego, nigdy nie wiem czy to jest 7+2 czy 8+2??

reklama
Do góry