Vanilia120
Fanka BB :)
Co do becikowego to daja. Dochod nie może przekroczyć chyba 1900 zl na osobę, jak się urodzi dziecko to dzieli się to na 3 osoby, a nie tylko na siebie i na męża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też racja, a słyszałam że nawet te filtry przeciwsłoneczne z Babydream to są polecane dorosłym również bo mają bardzo dobre składy.Milii co do kosmetyków, to ja polecam stronkę: srokao, dziewczyna robi analizy kosmetyków, w tym tych dla dzieci. Też najnowsze wytyczne są takie, że nie powinno się stosować emolientow, jeśli dziecko nie ma problemów ze skórą. Pupę smaruje się linomagiem, alantanem (to te tańsze), wszystkie kremy z cynkiem np.sudocrem stosuje się dopiero jeśli pojawia się zaczerwienienie, odparzenie, a nie do codziennej pielęgnacji ja synka kąpałam i dalej kapie w takim żelu do kąpieli z Rossmanna z babydream, bo ma dobry skład, czasem do kąpieli dawałam łyżkę oleju kokosowego. Żadnych oliwek i innych rzeczy nie stosowałam, bo skóra była i jest super
Co do becikowego to daja. Dochod nie może przekroczyć chyba 1900 zl na osobę, jak się urodzi dziecko to dzieli się to na 3 osoby, a nie tylko na siebie i na męża.
Milii co do kosmetyków, to ja polecam stronkę: srokao, dziewczyna robi analizy kosmetyków, w tym tych dla dzieci. Też najnowsze wytyczne są takie, że nie powinno się stosować emolientow, jeśli dziecko nie ma problemów ze skórą. Pupę smaruje się linomagiem, alantanem (to te tańsze), wszystkie kremy z cynkiem np.sudocrem stosuje się dopiero jeśli pojawia się zaczerwienienie, odparzenie, a nie do codziennej pielęgnacji ja synka kąpałam i dalej kapie w takim żelu do kąpieli z Rossmanna z babydream, bo ma dobry skład, czasem do kąpieli dawałam łyżkę oleju kokosowego. Żadnych oliwek i innych rzeczy nie stosowałam, bo skóra była i jest super
Witajcie czy też tak macie w dzień to bym mogła spać i spać a przychodzi noc tak 23 i włącza mi się bezsenność mogłabym oglądać i grać na telefonie i nie chce mi się spać masakra jakaś. A do tego brzuch mam tak nabrzmialy mam problem z wyproznianiem nie wiem czy to związane z ciąża czy z tym że odstawilam papierosy. Mamciw może jakieś domowe sposoby na takie sprawy? Do tego ból piersi jest straszny jak by miały zaraz wybuchnąć i bóle w podbrzuszu ale nie cały czas tylko co jakiś czas albo jak szybko się zerwe z krzesła mam nadzieję że to wszystko normalne to jest moja pierwsza ciąża bardzo upragnioną i chciałabym żeby wszystko było dobrze pozdrawiam i życzę miłego dnia
to dobry wynik na 4/5 tydzien.
moj chyba jest sporo za niski. boje się tego bardzo. już raz poroniłam, nie chce tego przeżywać ponownie :-(
Będzie wszystko w porządku.O 8.30 mam wizyte!!@ już mnie skręca z nerwów i chce mi się wymiotowac
O 8.30 mam wizyte!!@ już mnie skręca z nerwów i chce mi się wymiotowac