Bedemama!
Moderator
Witam marcowe mamusie Jestem szczęśliwa ,że mogę do Was dołączyć . Przewidziany termin mam na 30 marca .
Witaj! Ja mam termin na 27 marca, wiec jestesmy blisko
Na to licze Moze nie rozpakuje sie przed wiekszoscia mam, ale nie pogniewalabym sie, gdyby to byly okolice 38tyg. Tez pamietam, ze ostatnie dwa tygodnie to byla juz meka...ale możecie urodzić szybciej jak m,y z terminem na 1. w poprzedniej ciąży tak miałam, byłam na początku listy, a większości mam jak zaczęły odchodzić wody wcześniej, to te z końca miesiąca miały szybciej maluszki jak my z 1teraz mam nadzieję, że moje maleństwo urodzi się szybciej jak w 41 tygbo ostatnie 3 tyg ciąży trwały dla mnie wieki..
Jestem ciekawa jakie sa ogolne zalecenia dot. podrozy samolotem w pierwszym trymestrze. Raz gdzies wyczytalam, ze najlepszy czas na podroze samolotem zaczyna sie od 14 tyg. Ja planuje lot miedzy 9 a 12 tygodniem o ile polozna nie bedzie odradzac.Boje się trochę bo rok temu w 7 tyg. w lipcu poroniłam a w październiku miałam biochemiczną... Tym bardziej ,że już nie taka młoda jestem
7 sierpnia pierwsza wizyta u ginekologa a 8-go lot . Cały czas zastanawiamy się
Moze cos zjadlas i Ci siadlo na zoladku? Mi zawsze pomoga mocna herbata bez cukru.Hej, mnie dziś strasznie boli żołądek aż takie kłucie czuje do tego mi na wymioty się zbiera [emoji17]
Sa tu jakies mamusie, ktore maja koty w domu? Zrezygnowalyscie calkowicie ze sprzatania kuwety?