Bedemama!
Moderator
Witam marcowe mamusie Jestem szczęśliwa ,że mogę do Was dołączyć . Przewidziany termin mam na 30 marca .
Witaj! Ja mam termin na 27 marca, wiec jestesmy blisko
Na to liczeale możecie urodzić szybciej jak m,y z terminem na 1. w poprzedniej ciąży tak miałam, byłam na początku listy, a większości mam jak zaczęły odchodzić wody wcześniej, to te z końca miesiąca miały szybciej maluszki jak my z 1teraz mam nadzieję, że moje maleństwo urodzi się szybciej jak w 41 tyg
bo ostatnie 3 tyg ciąży trwały dla mnie wieki..
Jestem ciekawa jakie sa ogolne zalecenia dot. podrozy samolotem w pierwszym trymestrze. Raz gdzies wyczytalam, ze najlepszy czas na podroze samolotem zaczyna sie od 14 tyg. Ja planuje lot miedzy 9 a 12 tygodniem o ile polozna nie bedzie odradzac.Boje się trochę bo rok temu w 7 tyg. w lipcu poroniłam a w październiku miałam biochemiczną... Tym bardziej ,że już nie taka młoda jestem
7 sierpnia pierwsza wizyta u ginekologa a 8-go lot . Cały czas zastanawiamy się
Moze cos zjadlas i Ci siadlo na zoladku? Mi zawsze pomoga mocna herbata bez cukru.Hej, mnie dziś strasznie boli żołądek aż takie kłucie czuje do tego mi na wymioty się zbiera [emoji17]
Sa tu jakies mamusie, ktore maja koty w domu? Zrezygnowalyscie calkowicie ze sprzatania kuwety?