reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A ja się czuję jak bym wogole nie była w ciąży gdyby nie to że brzuszek mi widać i ta świadomość że jestem to bym nie wiedziała do teraz.. Czasem tylko bezsenność i na początku mocne bóle brzucha i okolice pępka a teraz nic nie wiem czy mam się martwić :(((

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Ja zaraz wychodzę z pracy wcześniej mamy sauny w pokojach, zaczyna mnie głowa boleć i brzuch kuc czyli za dużo dzisiaj.

A ja się czuję jak bym wogole nie była w ciąży gdyby nie to że brzuszek mi widać i ta świadomość że jestem to bym nie wiedziała do teraz.. Czasem tylko bezsenność i na początku mocne bóle brzucha i okolice pępka a teraz nic nie wiem czy mam się martwić :(((

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Ja mam to samo nic ani nawet mam wrażenie że to że częściej chodze do toalety to dlatego że ogólnie piję duzo wody. Bo jak nie pije to nie;)

Ja mam to samo nic ani nawet mam wrażenie że to że częściej chodze do toalety to dlatego że ogólnie piję duzo wody. Bo jak nie pije to nie;)

Oo dokładnie. Ale z córką też nic nie miałam a dowiedziałam się w 2 miesiacu jak miesiączka nie przyszła :)
Wstała dziś o 5 poszła się umyć po zabawie i padła śpi :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Jestesmy we trzy na koncu listy marcowych mam :) Moze po naszych usg mozemy juz zalozyc grupe na facebooku? Mysle, ze po 10 sierpnia juz bedzie wszystko wiadomo.
ale możecie urodzić szybciej jak m,y z terminem na 1. w poprzedniej ciąży tak miałam, byłam na początku listy, a większości mam jak zaczęły odchodzić wody wcześniej, to te z końca miesiąca miały szybciej maluszki jak my z 1:)teraz mam nadzieję, że moje maleństwo urodzi się szybciej jak w 41 tyg:)bo ostatnie 3 tyg ciąży trwały dla mnie wieki..

reklama
Od roku staraliśmy się i w tym cyklu chyba najmniej się spodziewaliśmy ,że się udało to postanowiliśmy wykorzystać wakacje i kilka dni przed zrobieniem testu kupiliśmy bilety na 3 tygodnie do Szwajcarii . W danej sytuacji boimy się lotu samolotem i wakacje będą w domku i do tego w łóżku , bo od soboty mogę tylko spać , zupełny brak sił i dokuczają mi mdłości...

Do góry