A ja dziś szaleje w kuchni i wstawiłam właśnie do piekarnika ciasto z wiśniami, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie i biorę się do pracy. Do Polski widać też zawitały upały, więc też będziemy się tu męczyć.. ja jeszcze nasikalam na test przed chwilą, żeby sprawdzić, czy kreska czasem nie znikna Nie wiem jak przetrwam do 20 sierpnia do wizyty..
reklama
Anita1990
moderatorka
A ja dziś szaleje w kuchni i wstawiłam właśnie do piekarnika ciasto z wiśniami, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie i biorę się do pracy. Do Polski widać też zawitały upały, więc też będziemy się tu męczyć.. ja jeszcze nasikalam na test przed chwilą, żeby sprawdzić, czy kreska czasem nie znikna Nie wiem jak przetrwam do 20 sierpnia do wizyty..
A to Twoja 1 będzie? Ja tez czekam na 22.08 mam prenatalne pierwsze
Milii
Fanka BB :)
Ja planuje na 6 sierpnia i czekam z niecierpliwością... Strasznie się dluzy ten czas jeszcze dwa dni i do domku 1000km podróż męcząca oby córka nie wymiotowala bo ona różnie ma.. Dobrze ze pies śpi Tylko to moje bieganie do toalety hahaha
Może któraś mama polecić sprawdzona stronę z ubraniami akcesoriami dla maluszka?
Bedemama!
Moderator
To ja nie powinnam narzekac ciekawe jak mozna sen o zdradzie meza czytac na opak. Pewnie bedziecie niedlugo przezywac druga miloscMi się już dwa razy śniło że poronilam, wczorak że masz mnie zdradza, a dzidziuś zdrowy te ciąże to nas rozpieszcza ja
Naczytalam sie tu postow o plamieniach i teraz za kazdym razem jak ide na siusiu to od razu sprawdzam czy czegos nie zobacze na papierze. Moja mala paranoja.
Bedemama!
Moderator
Odbiegajac od tematu ciazy, ostatnio natrafilam na muzyke tego pana:
Na co dzien nie slucham klasyki ale ten kawalek jest po prostu piekny. Moze ktorejs z Was tez sie spodoba. Chcialabym miec taki talent tylko raz w zyciu udalo mi sie wyciagnac takie dzwieki i to bylo prawie 3 lata temu na porodowce.
Na co dzien nie slucham klasyki ale ten kawalek jest po prostu piekny. Moze ktorejs z Was tez sie spodoba. Chcialabym miec taki talent tylko raz w zyciu udalo mi sie wyciagnac takie dzwieki i to bylo prawie 3 lata temu na porodowce.
Tak. Tzn pierwsze miałam jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki, ale nic nie było widać, więc muszę cierpliwie czekać.. choć prawdopodobnie skończą mi się leki wcześniej, więc jak będzie wszystko dobrze, to chwilkę trzeba będzie przyspieszyć..A to Twoja 1 będzie? Ja tez czekam na 22.08 mam prenatalne pierwsze
alita6
Fanka BB :)
Ja bym szukała stacjonarnie, są bardzo ładne sukienki ciążowe, ale jak ja sobie szukalam na ślub to nie we wszystkich dobrze wygladalam. Teraz to jest jeszcze większy wybór i ladbiejsze niz 9 lat temu[emoji6]Kochane proszę jakąś sukienka w grudniu będę mieć chrzciny a to już jak szczęśliwie będzie 6 miesiąc. Jakaś sukienka podeślijcie linki zdjęcia.
Bedemama!
Moderator
Moze asos? Tylko nie wiem jak z dostawa do Polski bo zawsze w Holandii zamawiam:Kochane proszę jakąś sukienka w grudniu będę mieć chrzciny a to już jak szczęśliwie będzie 6 miesiąc. Jakaś sukienka podeślijcie linki zdjęcia.
Search: maternity dresses - page 1 of 16 | ASOS
Search for maternity dresses at ASOS. Shop from over 70,000 styles, including maternity dresses. Discover the latest women’s and men’s fashion online
www.asos.com
Jaki lubisz styl?
Mi osobiscie podoba sie cos takiego:
ASOS DESIGN Maternity wiggle midi dress | ASOS
ASOS DESIGN Maternity wiggle midi dress at ASOS. Shop this season’s must haves with multiple delivery and return options (Ts&Cs apply).
www.asos.com
ASOS DESIGN Maternity angel sleeve midi pencil dress | ASOS
Buy ASOS DESIGN Maternity angel sleeve midi pencil dress at ASOS. With free delivery and return options (Ts&Cs apply), online shopping has never been so easy. Get the latest trends with ASOS now.
www.asos.com
reklama
Bedemama!
Moderator
Mozliwa wysylka ciasta do Holandii?A ja dziś szaleje w kuchni i wstawiłam właśnie do piekarnika ciasto z wiśniami, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie i biorę się do pracy. Do Polski widać też zawitały upały, więc też będziemy się tu męczyć.. ja jeszcze nasikalam na test przed chwilą, żeby sprawdzić, czy kreska czasem nie znikna Nie wiem jak przetrwam do 20 sierpnia do wizyty..