reklama
Milii
Fanka BB :)
Jestesmy we trzy na koncu listy marcowych mam Moze po naszych usg mozemy juz zalozyc grupe na facebooku? Mysle, ze po 10 sierpnia juz bedzie wszystko wiadomo.
Ja planuje na 6 sierpnia pierwsza wizytę o ile mój ginekolog wróci juz z urlopu.
Anita1990
moderatorka
Ja planuje na 6 sierpnia pierwsza wizytę o ile mój ginekolog wróci juz z urlopu.
Kochana my po bo mamy termin ba początek marca nasze ciąże są 3t starsze teraz to dużo
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.Wy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
Milii
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.
Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
Milii
Kochana my po bo mamy termin ba początek marca nasze ciąże są 3t starsze teraz to dużo
Rozumiem kochana nie potrzebnie może ale się boję uważam na siebie jak mogę
Agunia1401
Moderator
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Anita1990
moderatorka
Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Ja mam to samo. Kolejny dzień migrena ale staram się nic nie brać. Ja mam w ogóle migreny zfldiagnozowane i normalnie silne bardzo leki a teraz nic [emoji20] mnie pomaga szklanka zimnej wręcz lodowatej coli i zjedzenie czegoś.
Milli to normalne, ze się boisz każda z nas to przeszła. Ja myślałam ze umrę żyjąc w tym niepokoju i nieświadomości. Jak usłyszysz serduszko będzie Ci lżej
reklama
Ja jeszcze tez czekamWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...