reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.

Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...

Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...

Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .

Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .

Ja mam to samo. Kolejny dzień migrena ale staram się nic nie brać. Ja mam w ogóle migreny zfldiagnozowane i normalnie silne bardzo leki a teraz nic [emoji20] mnie pomaga szklanka zimnej wręcz lodowatej coli i zjedzenie czegoś.

Milli to normalne, ze się boisz :) każda z nas to przeszła. Ja myślałam ze umrę żyjąc w tym niepokoju i nieświadomości. Jak usłyszysz serduszko będzie Ci lżej :)

reklama
Do góry