reklama
Milii
Fanka BB :)
Jestesmy we trzy na koncu listy marcowych mamMoze po naszych usg mozemy juz zalozyc grupe na facebooku? Mysle, ze po 10 sierpnia juz bedzie wszystko wiadomo.
Ja planuje na 6 sierpnia pierwsza wizytę o ile mój ginekolog wróci juz z urlopu.
Anita1990
moderatorka
Ja planuje na 6 sierpnia pierwsza wizytę o ile mój ginekolog wróci juz z urlopu.
Kochana my po bo mamy termin ba początek marca
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.Wy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
Milii
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.
Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
Milii
Kochana my po bo mamy termin ba początek marcanasze ciąże są 3t starsze teraz to dużo
![]()
Rozumiem kochana
Agunia1401
Moderator
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Anita1990
moderatorka
Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Ja mam to samo. Kolejny dzień migrena ale staram się nic nie brać. Ja mam w ogóle migreny zfldiagnozowane i normalnie silne bardzo leki a teraz nic [emoji20] mnie pomaga szklanka zimnej wręcz lodowatej coli i zjedzenie czegoś.
Milli to normalne, ze się boisz
reklama
Ja jeszcze tez czekamWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...