reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja już po I jest super ;) mój Kropek ma 15mm I bije serduszko ;) wiek ciąży według usg to 8+3 jestem dużo spokojniejsza super ;) niby powiedział że najwięcej zagrożeń do 9 tygodnia ale już jestem zrelaksowana, czyli te bóle itd to przez to że pracuje fizycznie, ale już widziałam rączki i nóżki ;) wrzucę wam zdjęcie jak dopafne telefon męża. Bo ma zdjęcie on na telefonie.
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Ja już po I jest super ;) mój Kropek ma 15mm I bije serduszko ;) wiek ciąży według usg to 8+3 jestem dużo spokojniejsza super ;) niby powiedział że najwięcej zagrożeń do 9 tygodnia ale już jestem zrelaksowana, czyli te bóle itd to przez to że pracuje fizycznie, ale już widziałam rączki i nóżki ;) wrzucę wam zdjęcie jak dopafne telefon męża. Bo ma zdjęcie on na telefonie.
f2w3gov37znp1hsr.png
Gratulacje!!!!
Już po stresie... cudnie.

Jestem szczęśliwa [emoji846] serduszko pięknie bije - puściła mi dosłownie na sekundę [emoji846] dzidzia ma 1cm, termin nadal na 7 marca. Kolejna wizyta 01.08 bo wyjeżdżamy na wczasy i pani doktor chce mnie mieć na oku [emoji846] dostałam tez luteinę profilaktycznie [emoji846]
Tak się bałam [emoji7][emoji7][emoji7] zaraz wam zdjęcie wrzucę

f2w3gov37znp1hsr.png
Ojej cieszy mnie ta wiadomość niezmiernie :) teraz to już z górki będzie :)

Jestem szczęśliwa [emoji846] serduszko pięknie bije - puściła mi dosłownie na sekundę [emoji846] dzidzia ma 1cm, termin nadal na 7 marca. Kolejna wizyta 01.08 bo wyjeżdżamy na wczasy i pani doktor chce mnie mieć na oku [emoji846] dostałam tez luteinę profilaktycznie [emoji846]
Tak się bałam [emoji7][emoji7][emoji7] zaraz wam zdjęcie wrzucę
Pięknie :) cieszę się niezmiernie :)

reklama
Do góry