reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

A jeśli chodzi o wagę to jakoś w połowie maja Wkoncu zebrałam się aby zrzucić nadprogramowe kg które zostały po ciąży moja docelową to tak 60kg i prawie się udało na początku lipca na wadze 62 kg gdzie w maju było 72 ponad czasem i co.... Na co mi był ten wysiłek bieganie itp he he jak za chwilę zobaczyłam piękny plusik na teście ciazowym. Pocieszam się tym że startuje z dość dobra waga to może tak źle nie będzie w Marcu. Zobaczymy

reklama
Haha takie smaki mamy :D Mmmm zjadłabym takiego kiszonego :D zrobiłam swoje ale to kupa czasu zanim będą dobre :D
Dlatego ja się ratowałam kupnymi. Jak sobie zrobiłam drzemkę to przyśniło mi się,że jem ogórka kiszonego i kapustę. I jak wstałam to kierunek był jeden [emoji23][emoji23] ale swoje też muszę zrobić na wszelki żebym czasem mojego w środku nocy nie wysłała po nie ;)

Dlatego ja się ratowałam kupnymi. Jak sobie zrobiłam drzemkę to przyśniło mi się,że jem ogórka kiszonego i kapustę. I jak wstałam to kierunek był jeden [emoji23][emoji23] ale swoje też muszę zrobić na wszelki żebym czasem mojego w środku nocy nie wysłała po nie ;)
Nie mów nic więcej bo aż mi slinianki pracują że chyba zjem takiego malosolnego

Ahhh piszecie o tych ograch kiszonych i kapuscie że aż mam buzie pełna śliny mniam. Jutro surówka do obiadu będzie z kiszonej. Jak wstawiacie emot ikony? jakoś nie mogę nic ahhh :-(

reklama
Do góry