Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na zgaga pomagał ARBUZO to moja córka 8 lat ale nie ukrywam że marzy mi się chłopczyk drzymnelam i tylko wstaje i to latanie siku co chwila haha
Kochane co na zgage pije dużo wody i nic
Chcialabym, ale to chyba malo prawdopodobne patrzac na historie rodzinyCiekawe czy któraś z nas będzie mieć podwójne szczęście ❤❤
Ooo nie [emoji38] ja zjadłam cały słoik sałatki warzywnej mojej mamy i zagryzlam ogórkiem kiszonym. Moje smaki [emoji14]Jem sobie właśnie kolację moje drogie słodkie bułeczki te mleczne z szynka i keczupem haha
Haha takie smaki mamy Mmmm zjadłabym takiego kiszonego zrobiłam swoje ale to kupa czasu zanim będą dobreOoo nie [emoji38] ja zjadłam cały słoik sałatki warzywnej mojej mamy i zagryzlam ogórkiem kiszonym. Moje smaki [emoji14]