reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ktos juz wspomnial, ze na mdlosci pomaga imbir albo szklanka wody z cytryna. Ja pije od ok. dwoch miesiecy z rana szklanke wody z polowa cytryny, tak mniej wiecej pol godziny przed sniadaniem. W ciagu dnia albowode z cytryna albo z imbirem. Od kiedy zaczelam pic tylko to plus czysta wode (okazjonalnie cos innego, cola, herbata itp.) to co jakis czas ucieka mi z wagi pol kilo. Moze to wlasnie sposob na kontrolowanie ciazowych kilogramow ;) Zobaczymy.

reklama
Ktos juz wspomnial, ze na mdlosci pomaga imbir albo szklanka wody z cytryna. Ja pije od ok. dwoch miesiecy z rana szklanke wody z polowa cytryny, tak mniej wiecej pol godziny przed sniadaniem. W ciagu dnia albowode z cytryna albo z imbirem. Od kiedy zaczelam pic tylko to plus czysta wode (okazjonalnie cos innego, cola, herbata itp.) to co jakis czas ucieka mi z wagi pol kilo. Moze to wlasnie sposob na kontrolowanie ciazowych kilogramow ;) Zobaczymy.
Nooo to działa super ja tak robiłam na diecie. I faktycznie lecą kg w dół :) chyba do tego wrócę! :)

Mi póki co waga stoi, ale w spodnie się nie dopinam, które jeszcze miesiąc temu były luźne. Tez mam ogromny brzuch i nie wiem jak to ukryje w pracy za tydzień po urlopie. Wieczorami najgorzej... Jak się wykuruje z przeziębienia to będę musiała jakieś leginsy ciążowe ogarnąć i luźne koszule :D dobrze, ze teraz modne są takie oversize :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

Załączniki

• 71897E39-1981-4496-8074-095526174951.jpeg
    71897E39-1981-4496-8074-095526174951.jpeg
    516,4 KB · Wyświetleń: 81
Looo jejku :)
Mi póki co waga stoi, ale w spodnie się nie dopinam, które jeszcze miesiąc temu były luźne. Tez mam ogromny brzuch i nie wiem jak to ukryje w pracy za tydzień po urlopie. Wieczorami najgorzej... Jak się wykuruje z przeziębienia to będę musiała jakieś leginsy ciążowe ogarnąć i luźne koszule :D dobrze, ze teraz modne są takie oversize :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

U mnie też woda działa cuda. Już było tak że ograniczylam cukier do minimum i ładnie kg zeszły A od niedawna znowu pije herbatę z cukrem i 1 kg na plus. Muszę wrócić do picia wody czystej. Dziś mnie strasznie jajniku zabolał jak wstawalam z lawki mam nadzieje ze to nic groznego. We wtorek się okaże czy pójdę na usg wcześniej gdzieś czy dopiero jak wróci mój gin z urlopu 7 sierpnia. W poniedzialek będzie już 6+0 czyli w przyszłym tygodniu powinno już być widać zarodek.

f2w3rjjghb3ibrut.png
No no dorodny brzuszek [emoji2] ja dzisiaj kupowałam 2 rozmiary większe bluzki żeby jakoś to zakryć ;p

reklama
Do góry