reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ktos juz wspomnial, ze na mdlosci pomaga imbir albo szklanka wody z cytryna. Ja pije od ok. dwoch miesiecy z rana szklanke wody z polowa cytryny, tak mniej wiecej pol godziny przed sniadaniem. W ciagu dnia albowode z cytryna albo z imbirem. Od kiedy zaczelam pic tylko to plus czysta wode (okazjonalnie cos innego, cola, herbata itp.) to co jakis czas ucieka mi z wagi pol kilo. Moze to wlasnie sposob na kontrolowanie ciazowych kilogramow ;) Zobaczymy.

reklama
Ktos juz wspomnial, ze na mdlosci pomaga imbir albo szklanka wody z cytryna. Ja pije od ok. dwoch miesiecy z rana szklanke wody z polowa cytryny, tak mniej wiecej pol godziny przed sniadaniem. W ciagu dnia albowode z cytryna albo z imbirem. Od kiedy zaczelam pic tylko to plus czysta wode (okazjonalnie cos innego, cola, herbata itp.) to co jakis czas ucieka mi z wagi pol kilo. Moze to wlasnie sposob na kontrolowanie ciazowych kilogramow ;) Zobaczymy.
Nooo to działa super ja tak robiłam na diecie. I faktycznie lecą kg w dół :) chyba do tego wrócę! :)

Mi póki co waga stoi, ale w spodnie się nie dopinam, które jeszcze miesiąc temu były luźne. Tez mam ogromny brzuch i nie wiem jak to ukryje w pracy za tydzień po urlopie. Wieczorami najgorzej... Jak się wykuruje z przeziębienia to będę musiała jakieś leginsy ciążowe ogarnąć i luźne koszule :D dobrze, ze teraz modne są takie oversize :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

Załączniki

• 71897E39-1981-4496-8074-095526174951.jpeg
    71897E39-1981-4496-8074-095526174951.jpeg
    516,4 KB · Wyświetleń: 87
Looo jejku :)
Mi póki co waga stoi, ale w spodnie się nie dopinam, które jeszcze miesiąc temu były luźne. Tez mam ogromny brzuch i nie wiem jak to ukryje w pracy za tydzień po urlopie. Wieczorami najgorzej... Jak się wykuruje z przeziębienia to będę musiała jakieś leginsy ciążowe ogarnąć i luźne koszule :D dobrze, ze teraz modne są takie oversize :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

U mnie też woda działa cuda. Już było tak że ograniczylam cukier do minimum i ładnie kg zeszły A od niedawna znowu pije herbatę z cukrem i 1 kg na plus. Muszę wrócić do picia wody czystej. Dziś mnie strasznie jajniku zabolał jak wstawalam z lawki mam nadzieje ze to nic groznego. We wtorek się okaże czy pójdę na usg wcześniej gdzieś czy dopiero jak wróci mój gin z urlopu 7 sierpnia. W poniedzialek będzie już 6+0 czyli w przyszłym tygodniu powinno już być widać zarodek.

f2w3rjjghb3ibrut.png
No no dorodny brzuszek [emoji2] ja dzisiaj kupowałam 2 rozmiary większe bluzki żeby jakoś to zakryć ;p

reklama
Do góry