reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny a ja mam dzisiaj wyjscie integracyjne z pracy i idziemy na sushi.... dobrze ze beda tez z pieczonym łososiem i jakimiś warzywami bo inaczej miałabym ciężko skłamac dlaczego nic nie jem... ehhh chce poczekać do 10-12 tyg i dopiero wtedy powiedziec w pracy.

A wy co wyeliminowałyscie ze swojej diety? Odzywiacie sie jakos inaczej?
Nie jem sushi, nic co jest z surowa ryba, wszystkie szynki długo dojrzewające też odpadają, feta sery plesniowe, w restauracji unikam sałatek, często tych warzyw nie myja więc unikam, słodycze, alkohol

reklama
Tak tylko zobaczyłam ze ciąża odrazu w odstawke poszły w poprzedniej ciąży tak samo było tylko tym razem już nie wrócę do tego :)
Ja z córką rzuciłam od razu jak sie dowiedziałam, potem karmiłam jeszcze 7 mc piersią i jakoś tak pare dni później mój R . przyniósł do domu paczke fajek ... no i się zaczęło ... ale coś mnie naszło na początku marca , że szkoda zdrowia i kasy na to dziadostwo , i w dodatku czasu tez no i udało się rzuciłam i nie palę, mam nadzieję , że nigdy więcej nie zapalę :)

Nie masz czasem dzisiaj wizyty?

Miałam pójść na usg w poniedziałek albo wtorek. Z uwagi na to że nie mam wyników wolę się wstrzymać z wizytą i pójść w czwartek i wtedy może coś zobaczę. To, kiedy miałam podejść na usg było do mojego wyboru bardziej ale nastawiałam się że pójdę w poniedziałek, Max wtorek.

Super brzuszki dziewczyny , ja na swój jeszcze trochę poczekam , bo po ciąży z córką mam obwisły , no i jeszcze rozejście mieśnia prostego brzucha też robi swoje . Ale co zauwazyłam jak leże to doł brzuszka zrobił się twardszy , to już możliwe, że czuć macicę w tym etapie ?

Super brzuszki dziewczyny , ja na swój jeszcze trochę poczekam , bo po ciąży z córką mam obwisły , no i jeszcze rozejście mieśnia prostego brzucha też robi swoje . Ale co zauwazyłam jak leże to doł brzuszka zrobił się twardszy , to już możliwe, że czuć macicę w tym etapie ?
Ja czuję już od tygodnia macie że jest twardsza I widać uwypuklona delikatnie

reklama
Ja dopiero idę w ten piątek. Będzie to 7tc5d .
Ooo.to chyba ja też nie będę wcześniej nic kombinować.Jedyne co mnie martwi to że miałam podwyższone TSH przed ciąża ,nie brałam żadnych leków na to bo byłam u dwóch lekarzy .Jeden mi powiedział że trzeba brać leki, a drugi że nie.I taka jestem rozbita bo niebardzo wiem co robić.

Do góry