ewelas1991
Fanka BB :)
Sandawilla a jeszcze mam pytanie.Liczysz sobie tygidnie od ostatniej miesiączki czy od poczęcia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki kochana! Wlasnie wrocilam ze spinningu i dopiero czytam nowe wiadomosci. Od jutra tylko zumba i yogaOzawa wszystko oprócz spinania brzucha, czyli yoga zumba ok ale spinning nie wiem czy nie za mocno
Trzymam kciuki ! Spróbuj podejść na luzie i patrz na znaki :-)Ja mam jutro egzamin na prawo jazdy
Na ktorego ci wychodzi termin? Ja tez jestem na poczatku 4Hej dziewczyny , w którym tygodniu wybrałyście się na pierwszą wizytę do ginekologa? Ja mam wizytę dopiero za miesiąc.Teraz jestem według moich obliczeń na początku 4 tygodnia.Wiec wizyta będzie jakoś w 9 tygodniu.
Napewno zdasz Powodzenia!!!Ja mam jutro egzamin na prawo jazdy
Powodzenia ja się zapisałam w styczniu , ale mozolnie mi to idzie , teraz to już wgl. mój brat zapisywal się ze mną, A dziś miał praktykę i udało mu się , ja daję sobie jeszcze miesiącJa mam jutro egzamin na prawo jazdy