reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
.
Ok jestem za ale jeśli w obecnej ciąży ktoś ma problem np plamienia itd to chyba lepiej się poradzić? Zapytać jak u reszty, może ktoś miał takie doświadczenia w poprzednich ciazach i chce się tym podzielic :) Byłoby super gdyby były same pozytywne wieści od każdej z nas :) Mi osobiście dziewczyny tutaj bardzo bardzo pomogły :)
Trochę inaczej jest pisanie o sytuacjach bieżących i się dopytywanie a w odpowiedzi masz podane historie pozytywne tak jak ciebie dziewczyny pocieszaly pozytywnym zakończeniem . A tutaj jest duzo mowy o poronieniach co niema żadnego wpływu na obecną sytuację bo ciąża rozwija się prawidłowo, a takie cofanie się wstecz i pisanie ciągiem o złych sytuacjach robi się trochę depredyjne i jeśli ktoś sobie nie radzi z tym przeżyciem, to są fora specjalnie utworzone.

Ja mam spodnie ciążowe z tamtej ciąży ale nie chce jeszcze nosić trochę za wcześnie i niechce żeby ktoś zobaczył
Ja i tak już chodzę w dłuższych i szerszych rzeczach np. puszczonych koszulach więc nie będzie widać,że ciążowe. Bo jednak najbardziej wkurza mnie wbijający się w brzuchu guzik czy zamek [emoji14]

Ja ledwo w pracy oddycham przez moje spodnie,które są już duuuuzo za małe. Dzisiaj albo jutro idę do h&m kupić spodnie ciążowe. Pamiętam jakie one były wygodne :)
Ja tez czuje ze mnie już spodnie uwieraja..i mam z poprzedniej ciąży 2 pary ciążowych z hm i byly bardzo wygodne. Jak je mierzylam ostatnio i nadal pasują :)

reklama
Do góry