reklama
Agunia1401
Moderator
Ja nawet bety nie miałam usg mam 23 lipca chyba umrę z tego czekania ale musi być ok o będziePrzestań ja wcale nie byłam na usg nic nie wiem żyje tylko wynikiem bety nie nakręcaj się!
Ja tam samo... Juz się zaczęłam zastanawiać czy mój gin jest kompetentny. Kazał przyjść najwcześniej w 9 tygodniu i tyle. Wizytę mam na 31 lipca.Ja nawet bety nie miałam usg mam 23 lipca chyba umrę z tego czekania ale musi być ok o będzie
Wygląda super! Rozkładany na płasko, obracany 360st ciekawy model, zapisze sobie, dziękiTen tylko czarny.
Agunia1401
Moderator
Wiesz co trochę mnie to boli jak dziewczyny mają już zdj, cieszę się ich szczęściem ale tak z drugiej strony nerwowo przeglądać czy bet dobrze rośnie czy nie, że pęcherzyk dopiero a gdzie zarodek, co ma być to będzie, jeżeli nie mam historii poronienia wątpię że dadzą mi jakieś leki, ha na pewno nie w Norwegii. Może mniej się doluje.Ja tam samo... Juz się zaczęłam zastanawiać czy mój gin jest kompetentny. Kazał przyjść najwcześniej w 9 tygodniu i tyle. Wizytę mam na 31 lipca.
Pomagamy sobie wzajemnie tak jak Mała.czarna ale.nie pozpisujmy historii poronien 80% stron jest o tym a to nie jest dobre bo człowiek doszukuje się u siebie.
Bylam dzidiaj na basenie, w urzędzie i cały dzień nie pamiętałam o ciąży, trochę jak mi się kręci w głowie ale u nas dziś prawie 30 stopni to jak w Polsce chyba z 50, wokół skały to wszystko promieniuje zabójstwo... Zaraz nad fiord jadę się pokapac w lodowatej wodzie.
To prawda. U mnie pierwsza ciąza, czytam, ale tak naprawdę nie mam doświadczenia i chyba ta niewiedza pomaga aby się nie stresowaćWiesz co trochę mnie to boli jak dziewczyny mają już zdj, cieszę się ich szczęściem ale tak z drugiej strony nerwowo przeglądać czy bet dobrze rośnie czy nie, że pęcherzyk dopiero a gdzie zarodek, co ma być to będzie, jeżeli nie mam historii poronienia wątpię że dadzą mi jakieś leki, ha na pewno nie w Norwegii. Może mniej się doluje.
Pomagamy sobie wzajemnie tak jak Mała.czarna ale.nie pozpisujmy historii poronien 80% stron jest o tym a to nie jest dobre bo człowiek doszukuje się u siebie.
Bylam dzidiaj na basenie, w urzędzie i cały dzień nie pamiętałam o ciąży, trochę jak mi się kręci w głowie ale u nas dziś prawie 30 stopni to jak w Polsce chyba z 50, wokół skały to wszystko promieniuje zabójstwo... Zaraz nad fiord jadę się pokapac w lodowatej wodzie.
Ja też nie mieszkam w Polsce, nawet nie w Europie, mój gin jest holendrem, takie ma standardy, duże doświadczenie, więc po prostu robie to co mówi Tyle rzeczy może sie wydarzyć, ale najgorzej to męczyć dzieciątko niepotrzebnym stresem... choć rozumiem dziewczyny, które mają trudne doświadczenia, że ten strach jest często nie do skontrolowania.
Anita1990
moderatorka
Wygląda super! Rozkładany na płasko, obracany 360st ciekawy model, zapisze sobie, dzięki
Ponoć najbezpieczniejszy obecnie na rynku stad wybór i właśnie dużo opcji typu rozkładanie. Ja jestem zachwycona
Własnie tak sobie myślałam, żeby powoli kupować rzeczy raz w miesiącu coś. Bardzo nie lubie zostawiac zakupów na ostatni moment, a po drugie finansowo troche sie rozłoży.Ponoć najbezpieczniejszy obecnie na rynku stad wybór i właśnie dużo opcji typu rozkładanie. Ja jestem zachwycona
reklama
Anita1990
moderatorka
Własnie tak sobie myślałam, żeby powoli kupować rzeczy raz w miesiącu coś. Bardzo nie lubie zostawiac zakupów na ostatni moment, a po drugie finansowo troche sie rozłoży.
Otóż to a ten sklep ma tez to fajne ze zostawiasz rzeczy u nich i odbierasz przed porodem i gwarancja dopiero wtedy się zaczyna liczyć.