Mała.czarna
Fanka BB :)
A jak dziś u Was? Jak się czujecie? Ja zaczynam kurcze czuć lekki ucisk przy spodniach które normalnie są super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no ponoć potrafią się powiększyć o kilka rozmiarówMi dzisiaj piersi pulsują. Śmieszne wrażenie, dopóki się nie poruszę... Wtedy przestaje być śmiesznie
Ładnie idzieMam dzisiaj betę 1317, w zeszły czwartek miałam 40,91. Zobaczymy jak w poniedziałek.
Mam dzisiaj betę 1317, w zeszły czwartek miałam 40,91. Zobaczymy jak w poniedziałek.
Ooo to ja tak mam tylko jeszcze bolą mnie od góry że nie mogę spać na brzuchu.Ja tez mam dziś brzuch taki nabity i boli trochę a piersi po bokach czuje
Ja ledwo w pracy oddycham przez moje spodnie,które są już duuuuzo za małe. Dzisiaj albo jutro idę do h&m kupić spodnie ciążowe. Pamiętam jakie one były wygodneA jak dziś u Was? Jak się czujecie? Ja zaczynam kurcze czuć lekki ucisk przy spodniach które normalnie są super
Dobrze ,że nie wyrzuciłam moich staników z poprzedniej ciąży. Dużo za nie dałam i szkoda było więc jak znalazł zaraz będą pasowaćHehe no ponoć potrafią się powiększyć o kilka rozmiarów