reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja przytyłam 20 kg [emoji23] od połowy ciąży piłam straszne ilości coli, nie byłam w stanie się pohamować. W tej ciazy mój facet dał mi zakaz picia [emoji23]

Skąd ja to znam... tez mnie ciągnie ale staram się nie pic coli tylko wodę :( jeść mało ale często ale jak coś mi smakuje to głupieje a ze gotuje dość dobrze ponoć to mi wszystko smakuje :( wczoraj zrobiłam tartę z biała czekolada to pochłonęłaby 2 kawałki...

reklama
W ogóle po poprzedniej ciąży nabawiłam się nietolerancji na fruktozę. Od 3 lat nie miałam w ustach żadnego owoca. Jaka ja mam teraz nadzieję,że przy tej ciazy się cofnie.. [emoji23][emoji23]

Skąd ja to znam... tez mnie ciągnie ale staram się nie pic coli tylko wodę :( jeść mało ale często ale jak coś mi smakuje to głupieje a ze gotuje dość dobrze ponoć to mi wszystko smakuje :( wczoraj zrobiłam tartę z biała czekolada to pochłonęłaby 2 kawałki...
Musisz zacząć wszystko przesalać [emoji28] w domu też ja zajmuję się gotowaniem,ale mój facet też czasem gotuje. I odkąd wiadomo o ciąży to się codziennie pyta co ja mam ochotę na obiad i jemy to co lubię więc dodatkowo pochłaniam ogrom żarcia. Nie wróżę dobrze dla kg [emoji14]

Podziwiam ja bym zjadła cała ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Ja tak przytylam, miałam się odchudzac a tu boom ciąża. Jednak rosnie mi cukier I zastanawiam sie czy nie udac sie do dietetyka zeby ustalil mi diete w ciazy zeby nie przytyc za wiele. W poprzedniej ciazy przytylam 15kg
Polecam ci FitAnke , układa diety pod choroby , jak niedoczynnosc itd. diety redukcyjne , dla kobiet w ciąży , karmiących itd. bardzo fajna babka , na facebooku można ją zobaczyć , ona też cwiczy .
A teraz widziałam reklamuje catering i żałuję ze u mnie tego nie ma , dania pod hashimoto , przydałoby się , żeby ktoś mi gotował na czas ciaży :D

Witam

Dziękuję za wpisanie mnie na liste . Ktora się nade mną zlitowala i poświęciła swój cenny czas ? :-) :)

W pierwszej ciąży przytyłam 20 kg, w drugiej 12 .
Martwię się brakiem objawow. No nic. ..czekanie mi pozostało i pozytywne podejście

Miłego dnia

reklama
Ja ważę 69 ale mam 174 cm wzrostu, chciałabym tak jak mija znajoma, od tyłu nie widać że w ciąży 8 miesiącu tylko od boki i przodu ;) ale najbardziej to żeby zdrowe było a ile kg to nie ważne.
f2w3gov37znp1hsr.png

Do góry