reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny ja tez dziś zobaczyłam dwie kreski i nawet zrobiłam betę ale wynik jest niski bo 26 także sporo czekania mnie czeka.. mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do końca [emoji3]

Czesc wszystkim! :) Ja ostatnia miesiaczke miałam 18.05 ale wg usg ciąża jest młodsza i bede rodzic z początkiem marca :) Chciałabym 5.03 bo to urodziny mojej mamy :)
Jakie macie objawy?
A tu zdjęcie mojego pierwszego testu :) Zobacz załącznik 992311
Mam taką samą sytuację, ciąża młodsza więc będę marcowa, sama jestem z marca także mnie to cieszy [emoji7] a to mój pęcherzyk
IMG_20190702_201330.jpeg

Witam wszystkie nowe mamy, abyśmy wszystkie zostały tu do końca ;)
Nie wiem co macie z tym kalafiorem zjadłam dzisiaj z ogromnym apetytem i mam straszną ochotę na kawę.
Dzisiaj przy wychodzenia z samochodu strasznie mnie je brzuch zabolal po lewej stronie taki intensywny ból uklucie , teraz czuję tam dyskomfort, mam nadzieję że się nic nie stało.

A macie już wybrane witaminy? Ja się zastanawiam pomiędzy omega med optima forte a doppelherz mama premium
Ja po wizycie u endo dostałam zalecenie kwas foliowy, jodid i vigantoletten i starczy. Powiedziała że da mi na nie receptę bo są zarejestrowane już jako leki (czyli maja zadany skład) i żebym więcej nic nie brała :)

reklama
Do góry