Widzisz ja mieszkam w Danii i u nas też za zwolnieniami nie są pracuje fizycznie dosyć ciężka praca byłam 2 tyg na zwolnieniu mam ogromny problem z plecami. Bolą mnie od stania ból czasem nie do wytrzymania a jak już długo boli to w nogę jeszcze wchodzi i całe podbrzusze. Chodzę do fizjoterapeuty i teraz ten tydzień pracuje i poprzedni 4 h dziennie w poniedziałek mam wizytę i mam nadzieje ze juz dostanę zwolnienie normalne bo nie wyobrażam sobie z takim bólem stać na Lini i kroić ryby. Przypisal mi panodil przeciwbólowy jak bardzo boli mogę brać 2 tabletki co 4 h na dobę oczywiście boję się brać wykupiłam i nie łykam boję się że mogę zaszkodzić maleństwu. A dziewczyny kończę 15 tydzień i taki brzuch mi już odstaje jestem taka szczęśliwa! haha musiałam to napisać bo rozpiera mnie pozytywną energia radość że w środku mam maleństwo co chwilę się czymś wzruszam nawet ubrankiem jakimś ładnym dla dziecka, ukryta prawdę oglądam stare odcinki to nawet na tym się wzruszyłam. Jak jakaś nienormalna
Jestem w Norwegii, to nie uznają zwolnienia dostałam zwolnienie 40% czyli 4.5 h dziennie będę pracowac... Na 3 tyg, później będziemy sprawdzać jak się będę czuć, czy tyle narazie wystarczy czy coś mniej.