reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Bedzie trzeba ;) podobno przy Dziecku się cHudnie jak sie karmi piersia (tak czytalam) ale jakos mi sie wierzyc nie chce i wiem ze bede musiala wykonac duzo pracy zeby wrocic do stanu sprzed ciazy. :) jestem bardzo szczesliwa ze w koncu sie udalo i teraz tylko na tym sie skupiam :) a reszta sama sie ulozy ;)
Taaaa, od wielu innych czynników, mi nigdy samo KP nie starczyło [emoji12]
Hihi
Po porodach utworzymy grupe fit mamusie:D
Bardzo chętnie, teraz się bardziej boję bo mam niedoczynność a z tym to ciężko zejsc z wagi [emoji849]
Do dziewczyn co już mają dzieci, jakie macie podejście do szummisiow? Bo moja kumpela bardzo chwali od początku od nas dostała na babyshower I dziecko bez niego obejść się nie może a ma ponad 3 lata i jak ją coś boli to leci szumis szumis, a kuzynka przerzucila się z suszarki w telefonie jak jej kupiłam szummisia bo nie mogłam patrzeć jak kladla telefon przy główce dziecka z suszarka (chodziło mi o fale, że to nie zdrowe) ale nie zadziałało.
Powiem tak, moje słuchało prawdziwej suszarki, a potem takiej nagranej na starym typie telefonu bez karty był. I teraz z pół roku temu mu się przypomniało i każe se suszarkę do spania wyłączać [emoji1]
Więc teraz jak istnieje takie rozwiązanie jak szumis to chyba zdecydowanie zdrowsze

reklama
Do dziewczyn co już mają dzieci, jakie macie podejście do szummisiow? Bo moja kumpela bardzo chwali od początku od nas dostała na babyshower I dziecko bez niego obejść się nie może a ma ponad 3 lata i jak ją coś boli to leci szumis szumis, a kuzynka przerzucila się z suszarki w telefonie jak jej kupiłam szummisia bo nie mogłam patrzeć jak kladla telefon przy główce dziecka z suszarka (chodziło mi o fale, że to nie zdrowe) ale nie zadziałało.
Ja na pewno kupię, mam już aukcje zaznaczone na allegro tylko czekam na płeć żeby dopasować :)

Jutro będę słuchać:
Jakby któraś chciała, z tego co słyszałam od dziewczyn że super sprawa sobie dobrze ustawić ten rytuał bo dziecko bez problemu śpi, wiec może warto posłuchać i może wy się później coś wypowie ie czy wam się sprawdziło u starszych.

Cześć Dziewczyny, my co prawda nie mieliśmy szumisia, a jedynie karuzelke z dżwiękiem morskich fal, ale mały tylko przy tym zasypiał. Niestety kiedy miał 1,5 roku mechanizm uległ wypadkowi :D więc teraz na pewno kupimy szumisia. Fajne są te malutkie, które można przypiąć do gondoli lub fotelika. Ale do tego jeszcze daleka droga. Wczoraj po bólach brzucha zaczęło mi się niewielkie krwawienie hemolizowaną krwią, więc pewnie krwiak-gigant się opróżnia. Cóż, leżę i czekam, bo mam wrażenie że krwawienie się zmniejsza, choć stres nieziemski. Moja ciąża jest tak skomplikowana, że nie mam ani tygodnia spokoju:(

O super, że zamknięty, będzie można śmielej pisać [emoji6]

Ja mam na oku osmiorniczke z szumem itp, tak se wyobrażam że w te jej macki będzie można się wtulic [emoji6]
A narazie zamówilam królika 70 cm, urzekł mnie [emoji7]

Obiecałam do jutra dokończyć projekt budżetu do pra2i cholera mnie bierze, bo mam kabel zepsuty od kompa co chwilę przestaje ładować a bakterii nie ufam [emoji12]
Screenshot_20190918-115746.jpeg

reklama
Ja też chciałam podobnego kupić ale rozsądek powiedział stóp bo dostaje zdj od siostry męża będzie chrzestna i wole nic nie kupować bo ona już z pewnością coś kupiła.

Do góry