madziuuula
Fanka BB :)
Taaaa, od wielu innych czynników, mi nigdy samo KP nie starczyło [emoji12]Bedzie trzeba podobno przy Dziecku się cHudnie jak sie karmi piersia (tak czytalam) ale jakos mi sie wierzyc nie chce i wiem ze bede musiala wykonac duzo pracy zeby wrocic do stanu sprzed ciazy. jestem bardzo szczesliwa ze w koncu sie udalo i teraz tylko na tym sie skupiam a reszta sama sie ulozy
Bardzo chętnie, teraz się bardziej boję bo mam niedoczynność a z tym to ciężko zejsc z wagi [emoji849]Hihi
Po porodach utworzymy grupe fit mamusie
Powiem tak, moje słuchało prawdziwej suszarki, a potem takiej nagranej na starym typie telefonu bez karty był. I teraz z pół roku temu mu się przypomniało i każe se suszarkę do spania wyłączać [emoji1]Do dziewczyn co już mają dzieci, jakie macie podejście do szummisiow? Bo moja kumpela bardzo chwali od początku od nas dostała na babyshower I dziecko bez niego obejść się nie może a ma ponad 3 lata i jak ją coś boli to leci szumis szumis, a kuzynka przerzucila się z suszarki w telefonie jak jej kupiłam szummisia bo nie mogłam patrzeć jak kladla telefon przy główce dziecka z suszarka (chodziło mi o fale, że to nie zdrowe) ale nie zadziałało.
Więc teraz jak istnieje takie rozwiązanie jak szumis to chyba zdecydowanie zdrowsze