reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Czy są tu dzewczyny u których tętno płodu wynosiło około 180 uderzeń w okolicach 11 tygodnia?
Byłyście juz na kolejnej wizycie i jest wszystko ok ? Wszędzie widzę tą granicę do 150/m a moja ginekolog twierdziła że wszystko jest wporzadku.A minęło już ponad tydzien od wizyty ale jakoś nie daje mi to spokoju..:(
Tak. Miałam. Po tygodniu miałam już 153/min. Zobaczymy za 3 tyg.
Ogólnie byłam zdenerwowana bo bo to usg genetyczne na prywatnej wizycie. Po tygodniu miałam prenatalne w.szpitalu, a że już wiedziałam że usg jest ok to poszłam na luzie i wyszło niższe.

Ja po wizycie i dalej nie wiem jaka płeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pupa się wypiął, nogi zgięte i tyle[emoji1]
Serce bije 153 uderzenia na minutę :)
Dzidzia zdrowa pięknie rośnie.
Szyjka zamknięta ma 4.21cm.
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
To długa masz szyjke, ja mam tylko 3cm.

Ja po wizycie i dalej nie wiem jaka płeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pupa się wypiął, nogi zgięte i tyle[emoji1]
Serce bije 153 uderzenia na minutę :)
Dzidzia zdrowa pięknie rośnie.
Szyjka zamknięta ma 4.21cm.
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
Jak ci badał długość szyjki robił ci usg dopochwowe czy przez brzuch zmierzył. Mi różni lekarze badali szyjke przez usg dopochwowe pomimo tego że ciąża była już wysoka. Samo badanie dziecka odbylawo się przez brzuch.

reklama
Jak ci badał długość szyjki robił ci usg dopochwowe czy przez brzuch zmierzył. Mi różni lekarze badali szyjke przez usg dopochwowe pomimo tego że ciąża była już wysoka. Samo badanie dziecka odbylawo się przez brzuch.

Dopochwowo mi zrobila:) sprawdzala tak tez dziecko. Ale Ani tak Ani przez brzuch nie dalo sie zbadac:p

Do góry