reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Moim zdaniem patologia jest to jak oboje rodziców siedzi w domu nie zarabia i robią dzieci, piją alkohol i liczą na 500+, mam ciocie która ma 9cioro dzieci i nikomu nigdy nic nie brakowało oboje pracowali itd... Ostatnio widziałam jakiś program w telewizji tatuś zarobkowo z synem 12 letnim bez rękawiczek złom zbiera na utrzymanie a jest ich w domu 11 dzieci to jest patologia, bo jak się nie zarabia na tyle żeby dzieci utrzymać to się ich tyle nie produkuje, ja wiem ze oni je kochają ale dzieci powinny mieć dzieciństwo i warunki. A nie ze nie maja za co prądu opłacić jak nie ubierają złomu.

@Vanilla trzymam kciuki za Zosie Ty trzymaj za Marcelinke, mój mąż dalej liczy na Leona ;)

reklama
Gratulacje! Jak wrazenia po slubie? Masz jakies zdjecia
Szarofka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Hej dziewczyny ! Dziękuję Wam i melduje, że od 2 dni jestem mężatką ;) do północy czulam sie super, ale potem siły opadły... mam nadzieje ze lekkie tańce nie zaszkodzily malenstwu, oszczedzałam sie w miarę możliwości i goście też mnie oszczędzali :) wrzucam dwie fotki :) o dziwo z tych zdjec niektorzy dalsi znajomi poznali ze jestem w ciąży...
..

Załączniki

• 2019-strefaklienta-karolinaadam-zapowiedz-008.jpg
    2019-strefaklienta-karolinaadam-zapowiedz-008.jpg
    148,5 KB · Wyświetleń: 143
  • 2019-strefaklienta-karolinaadam-zapowiedz-009.jpg
    2019-strefaklienta-karolinaadam-zapowiedz-009.jpg
    178,4 KB · Wyświetleń: 144
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Jejku dziewczyny jakie nowości czytam, placki z chlebem albo Chleb z koncentratem??? Pierwsze słyszę, będę musiała kiedyś spróbować :D
Nam marzy się trójka dzieciaczkow, to będzie drugie dziecko więc zobaczymy co przyszłość przyniesie ;)
Szarafoka gratuluję, slicznie wygladaliscie :) Czlowiek wraca od razu wspomnieniami do swojego wesela, piękne chwile :rolleyes2:

Hej dziewczyny ! Dziękuję Wam i melduje, że od 2 dni jestem mężatką ;) do północy czulam sie super, ale potem siły opadły... mam nadzieje ze lekkie tańce nie zaszkodzily malenstwu, oszczedzałam sie w miarę możliwości i goście też mnie oszczędzali :) wrzucam dwie fotki :) o dziwo z tych zdjec niektorzy dalsi znajomi poznali ze jestem w ciąży...
..
Cudownie wyglądasz, ja bym ciąży nie poznała [emoji3526]
Gratulacje! [emoji6]

Ide dzisiaj do pracy na 9 a nie śpię od 5 bez sensu [emoji12]

Gdyby życie inaczej mi się ulozylo to sama osobiście miałabym już trójkę, ja tam.chcialabym być taka "patologia" jak ty ;) ale zycie pisze rozne scenariusze.
Kolega ma 4ke A jego żona mówi że w sumie , może by i 5te mieć? Osobiście nie uwazam talich rodzin za patologie. Dzieci grzeczne, kochane, jak.to dzieci, jak wpadną w jakiś "szal" to głośno że hej u nich. Ale widać że są wszyscy szczęśliwi tam.
Duze rodziny to fajne rodziny:)
Gdybym nie miala dysplazji szyjki macicy napewno mialabym więcej..a tak....trzecie cc a na wiecej sie nie zdecyduje

..
Piękni!!!!❤❤❤❤❤❤❤

Duze rodziny to fajne rodziny:)
Gdybym nie miala dysplazji szyjki macicy napewno mialabym więcej..a tak....trzecie cc a na wiecej sie nie zdecyduje
A ja mam kompletnie odwrotnie. Dla mnie wychowanie jednego dziecka bedzie ogromnym wysiłkiem i na pewno nie zdecyduje sie na więcej. Ludzie juz nas za to krytykują, bo mamy warunki na dwoje, ale oboje chcemy tylko jedno dziecko. Ludzie bardzo słabo rozumieją takie podejscie. Mój mąż jest jedynakiem i miał bardzo dobre dzieciństwo, nigdy mu rodzeństwa nie brakowało. Ja co prawda mam starszego brata, ale kontakt mamy sporadyczny. Muszę przyznać, ze całe dzieciństwo i młodość byłam zła na rodziców, ze on jako pierworodny mógł zawsze więcej a ja jako grzeczna młodsza córka nigdy nie byłam zauważana, bo nie robiłam problemów, ale to juz wina moich rodziców. Zależy kto jak miał i jak teraz na to patrzy. Przykro mi jednak jak ludzie od razu pytają kiedy bedzie drugie bo młoda juz nie jestem a jak dodaje, ze na jednym koncze, to często słyszę, ze skrzywdzę to jedno, bo bedzie samo :/ a czy nie jest juz dobrze, ze w ogóle sie zdecydowałam ? Poza tym to robi sie dla siebie a nie dla innych :)

reklama
..
Super gratuluję ;) grunt że Ty jesteś z tego dnia zadowolona ;) ja bym nie powiedziała że jesteś, ale jeżeli jesteś o wiele szczuplejsza to widać już ładnie brzuszek I duże piersi ;) super jeszcze raz szczęścia i cierpliwości na nowej drodze życia ;)

Do góry