m-madzix
Fanka BB :)
Ja praga poludnie, na targo i brodnie mam tesciow i babcieJeszcze ja! Bródno/Targówek wita, chyba jedyna z tej strony Wisły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja praga poludnie, na targo i brodnie mam tesciow i babcieJeszcze ja! Bródno/Targówek wita, chyba jedyna z tej strony Wisły
Wynik powinien być w przeciągu dwóch dni. Jesli usg masz w piątek, to nawet w środę by zdążyli, ale to moze zależy od laboratorium. Tak jak mowię, oni nie koniecznie porównują tylko papaa jest parametrem do obliczeń statystycznych. Niektórzy robią tylko usg a papaa nie wykonują. Zależy jak sie do tego podchodzi, ale rób tak jak mówi lekarzDzięki letrox biore mniej wiecej o 8 czekam pol godz i sniadanko. Pozniej o 11 duphaston, le pojde na badanie z rana wiec omine napewno duphaston, chociaz i tak pewnie sie utrzymuje w organizmie. Niby mozna pozniej pappa zrobic, ale ten lekarz do ktorego ide chce miec to w dniu usg, bo jak nie bede miala to pozniek musialabym isc znowu na wizyte zeby mogl porownac wynik usg i pappa wiec bez sensu mi znowu placic za wizyte. Jutro lece, dziekuje jeszcze raz za porady
Jak nasz tutaj dużo z tej Warszawy :-)Ja praga poludnie, na targo i brodnie mam tesciow i babcie
Ja praga poludnie, na targo i brodnie mam tesciow i babcie
A mnie lekarz powtarza, ze dobra ciąża to zemdlona ciąża :-) i komu tu wierzyć?:-)Gdzieś w okolicach cmentarza? Bo ja tam [emoji102]
Ej dziewczyny ja chyba nienormalną jestem ale uwaga uwaga NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PORODU. Nie to ze mi brzuch jakoś ciąży albo tak mi sie spieszy, ale mam jakieś takie przeczucie, że będzie inny niż znam z opowiesci. Bo jak na razie wszystko mam na opak, zero mdłości, plamień, całą ciążę jak na razie ćwiczę fitness, progesteronu nie brałam, żadnych krwiaków, badania wzorowe. Do tego stopnia że w pierwszym trymestrze miałam schizę, że coś MUSI być nie tak, tylko coś przegapiłam. A teraz totalny chill, tylko brzuch nieco większy a tak zero ciąży .
I nie mogę się doczekać, czy te wszystkie ćwiczenia które robiłam i robię faktycznie jakoś wpłyną na poród, czy będzie szybko i bez bólu, ale nawet jak ma być strasznie to się totalnie nie boję. Bo sama ciąża jak na razie pozytywnie, oby pozostałe 70% przebiegało równie lekko
Przy stacji metro trocka wiec blisko cmentarza od strony wysockiegoGdzieś w okolicach cmentarza? Bo ja tam [emoji102]
Ej dziewczyny ja chyba nienormalną jestem ale uwaga uwaga NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PORODU. Nie to ze mi brzuch jakoś ciąży albo tak mi sie spieszy, ale mam jakieś takie przeczucie, że będzie inny niż znam z opowiesci. Bo jak na razie wszystko mam na opak, zero mdłości, plamień, całą ciążę jak na razie ćwiczę fitness, progesteronu nie brałam, żadnych krwiaków, badania wzorowe. Do tego stopnia że w pierwszym trymestrze miałam schizę, że coś MUSI być nie tak, tylko coś przegapiłam. A teraz totalny chill, tylko brzuch nieco większy a tak zero ciąży .
I nie mogę się doczekać, czy te wszystkie ćwiczenia które robiłam i robię faktycznie jakoś wpłyną na poród, czy będzie szybko i bez bólu, ale nawet jak ma być strasznie to się totalnie nie boję. Bo sama ciąża jak na razie pozytywnie, oby pozostałe 70% przebiegało równie lekko
Jak nasz tutaj dużo z tej Warszawy :-)