reklama
m-madzix
Fanka BB :)
Moja ginka podobnie jak kolezanki wyzej powiedziala ze szyjka jest bardzo ukrwiona i nie lubi cytologii w ciazy. Uprzedzila ze 2 do 3 dni po badaniu moze wystawic krwisty sluz. Spokojnie Mili, mialas badanie wiec moze tak byc, z dnia na dzien nic zlego sie nie stalo! Zobaczysz ze jutro juz nic nie bedzie. Jak mialas jasna plamke krwi to na bank podraznienie.. gorzej jakby byla zywo czerwonaA wy miałyscie tak po badaniu że plamienie było?
Jeżeli miałaś usg dopochwowe to pewnie dlatego masz plamienie.Poszłam do toalety i plamie na różowo dziewczyny boję się ((
Milii
Jeżeli miałaś usg dopochwowe to pewnie dlatego masz plamienie.
W 5 tygodniu też miałam i nie bylo plamien...
Milii
Moja ginka podobnie jak kolezanki wyzej powiedziala ze szyjka jest bardzo ukrwiona i nie lubi cytologii w ciazy. Uprzedzila ze 2 do 3 dni po badaniu moze wystawic krwisty sluz. Spokojnie Mili, mialas badanie wiec moze tak byc, z dnia na dzien nic zlego sie nie stalo! Zobaczysz ze jutro juz nic nie bedzie. Jak mialas jasna plamke krwi to na bank podraznienie.. gorzej jakby byla zywo czerwona
Tak jasna taka i takie malusie czerwone kropeczki.
m-madzix
Kochana ale to nie jest regula, ze przy kazdym usg bedziesz miala plamienie. Zreszta w 5 jest mniej ukrwiona niz w 8.. lekarzowi mogla sie reka omsknac i uderzyl mocniej w scianke. Po badaniu jest to normalne.W 5 tygodniu też miałam i nie bylo plamien...
m-madzix
A jak sie denerwujesz to dla swietego spokoju mozesz jechac na izbe przyjec ale nie panikuj, bo wiecej szkodzisz sobie stresem.Tak jasna taka i takie malusie czerwone kropeczki.
Ja jak się tak mega strasznie już męczyłam to wzięłam Apap. W ciąży można Apap. 3 razy już brałam.Czesc Dziewczyny. Ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok. Bardzo sie ciesze Dobrze ze doradzilyscie mi zebym zaczekala do dzis z wizyta, bo faktycznie nie bylo sensu jechac wczesniej. Plamienia sie pojawiaja ale na usg nic nie bylo widac niepokojacego... Dzis okropnie boli mnie glowa i nie wiem co jest lepsze... meczyc sie z tym jeszcze i moze wkoncu samo przejdzie czy bezpieczniej wziac paracetamol?? :/
Milii
Kochana ale to nie jest regula, ze przy kazdym usg bedziesz miala plamienie. Zreszta w 5 jest mniej ukrwiona niz w 8.. lekarzowi mogla sie reka omsknac i uderzyl mocniej w scianke. Po badaniu jest to normalne.
Przepraszam że panikuje ale uwierzcie mi dla mnie to szok nigdy nie miałam czegoś takiego żeby chociaż mi powiedział że tak może być lub bym miałam z córką coś takiego nigdy nic takiego się u mnie nie wydarzyło... Dziękuję i przepraszam was ze wam głowę zawracam ale na prawdę się wystraszylam...
reklama
Nie martw się ja po każdym usg mam plamienia. Teraz jesteśmy bardzo ukrwione. Odpocznij, zrelaksuj się, wszystko będzie dobrzeW 5 tygodniu też miałam i nie bylo plamien...