reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Idę spać dziewczyny tak się wystraszylam chyba za bardzo się cieszyłam że ok wszystko :(:(:(:(

Was też pobolewal brzuch po wizytach?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Tak i tam coś sprawdzał ze sluzem czy ok
W zeszłym tygodniu miałam robiona cytologię i ginekolog powiedział, że jeżeli wystąpią plamienia to zupełnie mam się tym nie przejmować, bo może się tak zdarzyć, w związku z mocniejszym ukrwieniem śluzówki czy jakoś tak. Także myślę, że nie masz się czym martwić

Dziękuję kochane bardzo za wsparcie idę zmyć makijaż i kładę się spać bo się najadlam strachu bo nigdy nie miałam plamien nigdy z córką w żadnym momencie ciąży nic nie było nawet po badaniach dopochwowych... Dlatego byłam w szoku... Zaczelam do brzucha mówić idę to przespie... Ehh

Wyspać...jak tu się wyspać jak 2-3 x na sikanie człowiek wstaje. Ale kuzynki "pocieszaja" że mam poczekać do 3 tym.
Ja wstaje jeszcze cześciej (w sumie co godzinę), ale tez nie zasypiam albo wpadam w taki płytki sen. Jak ktoś mi mówi żeby sie wyspać teraz bo pózniej nie bedzie jak to nawet nie chce mu sie tego komentować...

reklama
Do góry