madziuuula
Fanka BB :)
Generalnie to chyba spokojnie zapewne po badaniu, wypoczywaj teraz i zobaczysz jak jutro sytuacja.Tak takie różowe jak się podtarlam w 5 tygodniu tego nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Generalnie to chyba spokojnie zapewne po badaniu, wypoczywaj teraz i zobaczysz jak jutro sytuacja.Tak takie różowe jak się podtarlam w 5 tygodniu tego nie było
Idę spać dziewczyny tak się wystraszylam chyba za bardzo się cieszyłam że ok wszystko
Was też pobolewal brzuch po wizytach?
W zeszłym tygodniu miałam robiona cytologię i ginekolog powiedział, że jeżeli wystąpią plamienia to zupełnie mam się tym nie przejmować, bo może się tak zdarzyć, w związku z mocniejszym ukrwieniem śluzówki czy jakoś tak. Także myślę, że nie masz się czym martwićTak i tam coś sprawdzał ze sluzem czy ok
Udaje Wam się normalnie wyspać teraz? Ja juz od pierwszego miesiąca mam białe noce nie wiem czy to sie poprawi...
Ja wstaje jeszcze cześciej (w sumie co godzinę), ale tez nie zasypiam albo wpadam w taki płytki sen. Jak ktoś mi mówi żeby sie wyspać teraz bo pózniej nie bedzie jak to nawet nie chce mu sie tego komentować...Wyspać...jak tu się wyspać jak 2-3 x na sikanie człowiek wstaje. Ale kuzynki "pocieszaja" że mam poczekać do 3 tym.
Dopiero 9+4, ale zaczęło się już na początku 7. Mam nadzieję, że to w końcu koniec.
Wcześnie,m. Też bym tak chciałaMi opuściły mdłości jak zaczęłam 11 tydzień