Bedemama!
Moderator
Ja nic nie doplacam za usg 3d, bo to jest w ramach ubezpieczenia i zalezy tylko od tego jakim sprzetem dysponuje dany osrodek, do ktorego jest sie zapisanym. Ja mam z usg 26 marca a wpisane mam 21 marca ze wzgledu na to, ze synka urodzilam wczesniej (pierwszy termin mialam na 27, potem 24 a urodzilam 17).Jaki sliczny maluszek cieszę się kochana że wszystko dobrze. Kiedy masz teraz wizytę mi według Usg pokazuje 28 marca ale ogólnie mam wpisane w książeczce na 1 kwietnia. Ja mam mieć nagrane na pendrive 23 września to już będzie 13 tydzień także może też po proszę o 3d to jakoś się płaci drożej?
Nie mam jeszcze wyznaczonego kolejnego usg polozna wspomniala, ze prowadzaca musi zdecydowac czy wysle mnie na jeszcze jedno usg do 12tc czy ten termin, ktory mi wyszedl z dzisiaj jest ok.
Na pewno zapisze sie na usg, zeby poznac plec, ktore tutaj w Holandii robia pod koniec 14 tygodnia, czyli u mnie bedzie wypadalo na przelomie wrzesnia i pazdziernika...
Ja widze tulow, raczki, nozki, pepowine. Nie przejmuj sie! Moja siostra stwierdzila, ze moje dziecko wyglada jak wieloryb i spytala czy aby na pewno moj maz jest ojcem w poprzedniej ciazy zabralam 7letniego siostrzenca na usg w 26tc i powiedzial, ze widzi na monitorze ufo, a moja mama, ze czarna dziure.Wy widzicie tak jak ja głowę oczko nosek rączki i nóżki moja rodzina i mój mąż i moja córka do mnie ze to żółwik oni nic nie widzą mówią jakąś plama mama to spanikowala że to takie zniekształcone....
Nie mecz sie, paracetamol jest bezpieczny.Czesc Dziewczyny. Ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok. Bardzo sie ciesze Dobrze ze doradzilyscie mi zebym zaczekala do dzis z wizyta, bo faktycznie nie bylo sensu jechac wczesniej. Plamienia sie pojawiaja ale na usg nic nie bylo widac niepokojacego... Dzis okropnie boli mnie glowa i nie wiem co jest lepsze... meczyc sie z tym jeszcze i moze wkoncu samo przejdzie czy bezpieczniej wziac paracetamol?? :/