Bedemama!
Moderator
Ja nic nie doplacam za usg 3d, bo to jest w ramach ubezpieczenia i zalezy tylko od tego jakim sprzetem dysponuje dany osrodek, do ktorego jest sie zapisanym. Ja mam z usg 26 marca a wpisane mam 21 marca ze wzgledu na to, ze synka urodzilam wczesniej (pierwszy termin mialam na 27, potem 24 a urodzilam 17).Jaki sliczny maluszek cieszę się kochana że wszystko dobrze. Kiedy masz teraz wizytę mi według Usg pokazuje 28 marca ale ogólnie mam wpisane w książeczce na 1 kwietnia. Ja mam mieć nagrane na pendrive 23 września to już będzie 13 tydzień także może też po proszę o 3d to jakoś się płaci drożej?
Nie mam jeszcze wyznaczonego kolejnego usg
Na pewno zapisze sie na usg, zeby poznac plec, ktore tutaj w Holandii robia pod koniec 14 tygodnia, czyli u mnie bedzie wypadalo na przelomie wrzesnia i pazdziernika...
Ja widze tulow, raczki, nozki, pepowine. Nie przejmuj sie! Moja siostra stwierdzila, ze moje dziecko wyglada jak wieloryb i spytala czy aby na pewno moj maz jest ojcemWy widzicie tak jak ja głowę oczko nosek rączki i nóżki moja rodzina i mój mąż i moja córka do mnie ze to żółwik oni nic nie widzą mówią jakąś plama mama to spanikowala że to takie zniekształcone....
![]()
![]()
Nie mecz sie, paracetamol jest bezpieczny.Czesc Dziewczyny. Ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok. Bardzo sie cieszeDobrze ze doradzilyscie mi zebym zaczekala do dzis z wizyta, bo faktycznie nie bylo sensu jechac wczesniej. Plamienia sie pojawiaja ale na usg nic nie bylo widac niepokojacego... Dzis okropnie boli mnie glowa i nie wiem co jest lepsze... meczyc sie z tym jeszcze i moze wkoncu samo przejdzie czy bezpieczniej wziac paracetamol?? :/