U to widzę, ze niestety jest nas więcej, które straciły już dzidziusia. Mogę wiedzieć jaka była przyczyna, jeśli Była znana ? Ja miałam krwiaka od samego początku, który rósł obok dzidziusia aż pękł i się wylał :/ dzidzia się rozwijała ok, ale tego nie przeżyła po tym co przeszłyśmy ta ciąża na pewno będzie w porządku i będzie nagroda za poprzednie cierpienia już się nie mogę doczekać marca szkoda, ze nie można czasu przyspieszyć jak na pilocie
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja tez mialam krwiak ale sie wchłonął, u mnie prawdopodobnie były wady płodowe i nie pojawiło się serduszko
alita6
Ja straciłam trzecią ciążę, jak poszłam na pierwsze usg, było już serduszko, ale doktor tak ogladał, że już wiedziałam, że coś nie tak. Okazało sie, że to ciążaw bliźnie po cc nie do uratowania. Bardzo to przeżyłam, ale wierzę, żę bedzie dobrze i trzymam za nas wszystkie kciuki, te które nie straciły oczywiście też[emoji173]U to widzę, ze niestety jest nas więcej, które straciły już dzidziusia. Mogę wiedzieć jaka była przyczyna, jeśli Była znana ? Ja miałam krwiaka od samego początku, który rósł obok dzidziusia aż pękł i się wylał :/ dzidzia się rozwijała ok, ale tego nie przeżyła po tym co przeszłyśmy ta ciąża na pewno będzie w porządku i będzie nagroda za poprzednie cierpienia już się nie mogę doczekać marca szkoda, ze nie można czasu przyspieszyć jak na pilocie
Oby to były naprawdę spokojne ciąże [emoji3]
Mała.czarna
Może właśnie los nam to wynagrodzi i teraz będzie super
To po tym co przeszłyśmy teraz na pewno będzie już dobrze a jak tam z praca u Was? Ja chciałabym jak najdłużej utrzymać ciąże w tajemnicy, nie wiem czy mi się to uda... na L4 chciałabym iść od września. Mam nadzieje, ze przetrwam te dwa miesiące w pracy... właśnie się zbieram, zobaczymy czy nie zasnę tam bo kawy już nie pije. Dobrze chociaż, ze są wakacje to nie ma takich korków, wiec zawsze to szybciej w domu polecacie jakieś naturalne suplementy dla kobiet w ciąży?
Mała.czarna
Ja z racji tego że prwcuje w perfumerii gdzie No stoję cały dzień mam ogromny stres postanowiłam iść od razu na l4, dla mnie dzidzius jest najważniejszy tym bardziej ze mam zalecenie duzo lezec Nie wiaze z ta praca przyszłości, chciałabym potem otworzyć swój biznes
Ja podobnie jeśli utrzymam ciaze to zwolnienie od września. Chociaż tak mi się już nie chce chodzić bo jestem senna i mam spowolnione ruchy, to nie ta energia co wcześniej.
To po tym co przeszłyśmy teraz na pewno będzie już dobrze a jak tam z praca u Was? Ja chciałabym jak najdłużej utrzymać ciąże w tajemnicy, nie wiem czy mi się to uda... na L4 chciałabym iść od września. Mam nadzieje, ze przetrwam te dwa miesiące w pracy... właśnie się zbieram, zobaczymy czy nie zasnę tam bo kawy już nie pije. Dobrze chociaż, ze są wakacje to nie ma takich korków, wiec zawsze to szybciej w domu polecacie jakieś naturalne suplementy dla kobiet w ciąży?
reklama
Mała.czarna
No u mnie to spanie jest czasem nie do ogarnięcia A nie możesz sobie pozwolić na wczesniejsze l4 ?Ja podobnie jeśli utrzymam ciaze to zwolnienie od września. Chociaż tak mi się już nie chce chodzić bo jestem senna i mam spowolnione ruchy, to nie ta energia co wcześniej.