Ja narazie miałam tylko taki sen że gadałam z moim.brzuchem i mi powiedział mamo jestem Gabi dziewczynka, a nie nikt inny, co Ty sobie myślisz! HihiJa spać w nocy nie mogę śnią mi się jakieś nie poważne sny koszmar budzę się cała spocona wy też macie takie sny??
reklama
Ja spać w nocy nie mogę śnią mi się jakieś nie poważne sny koszmar budzę się cała spocona wy też macie takie sny??
Mi też się śpią głupoty, później spać przez kilka godzin nie mogę. A od 6 z córeczką na nogach, to bedzie wesoły dzień
Bedemama!
Moderator
Nie slyszalam o tej metodzie, ale zaraz ide poprzegladac zdjecia z pierwszej ciazy i z tej za tydzien mam kolejne usg i od razu zapisze sie na to, ktore zdradzi plec. Wykonuja takie dopieto w 14+6, wiec cierpliwie czekam do konca wrzesnia... obysmy obie mogly sie cieszyc z corekA słyszałeście o metodzie ramzi określania płci na podstawie zdjęć usg z 6-8tc? dla niektórych kolejna bujda ale mi daje kolejną nadzieję że tym razem dziolche ustrzelilismy [emoji12]
Potem na podstawie zdjęć z okolic 12 tc i położenia wyrostka niby niemal 100% można określić.
Powodzenia! Znam ten bol... przedwczoraj mialam noc nieprzespana, dlatego wczoraj z mezem bylismy juz w lozku o 20. Mezus zloto, nawet dzisiaj zaoferowal, ze przed praca sam podrzuci synka do zlobka, co bym mogla w spokoju przezywac nudnosciMi też się śpią głupoty, później spać przez kilka godzin nie mogę. A od 6 z córeczką na nogach, to bedzie wesoły dzień
Dziewczyny z Wrocławia, czy mogłybyście polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, który przyjmuje na NFZ i prywatnie? Dopiero przeprowadziłam się do Wrocławia. Wcześniej byłam na dwóch wizytach prywatnie - jedna była we Wrocławiu, ale lekarz przyjmuje wyłącznie prywatnie. Byłam jedynie w celu zobaczenia czy ciąża się rozwinęła i bije serduszko. Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Słyszałam opinie, że dr. Krzysztof Wurm jest dobrym lekarzem, prowadził ciąże moich 3 znajomych. Przyjmuje na NFZ i prywatnie.
Ja chodzę do Polmedu prywatnie do dr. Domańskiej-Burczy i również polecam.
Teraz jestem w szpitalu i pracuje tu doświadczony dr. Hapon - zastanawiam się nad ewentualną zmianą...
Popatrz na znanym lekarzu [emoji846]
Cos takiego. Ja też nie mam żadnego doświadczenia, to pierwsza ciąża. Jedynym plusem jest to że moje przyjaciółki urodziły dzieciaczki w tamtym roku więc je podpytuje co i jak (Tak im sie fajnie trafilo ze 4 urodziły dzieciaczki jedna po drugiej;p)A co to za fotel? Masz jakies foty? Jeju ja nie mam w ogole doswiadczenia a jak czytam posty dziewczyn to tutaj tyle doswiadczonych a ja tylko screeny robie jak mi sie wyswietla reklama a to jakas wanienka a to bujaczek ale nic poza tym moze za jakis czas wpadne w szal poszukiwan. Na ta chwile na chroniczny brak czasu
Załączniki
Hej, ja jestem z Wrocławia, ale niestety nie pomoge, nie mam pojęcia kto przyjmuje na NFZ, całe życie prywatnie chodzę. Poszukaj w necie, na pewno znajdziesz.Dziewczyny z Wrocławia, czy mogłybyście polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, który przyjmuje na NFZ i prywatnie? Dopiero przeprowadziłam się do Wrocławia. Wcześniej byłam na dwóch wizytach prywatnie - jedna była we Wrocławiu, ale lekarz przyjmuje wyłącznie prywatnie. Byłam jedynie w celu zobaczenia czy ciąża się rozwinęła i bije serduszko. Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Anita1990
moderatorka
W jakiej cenie te fotele?
Ja to już bym kupiła łóżeczko komode hehe na razie oglądam w korci mnie żeby już coś kupić
Ja juz kupilam lozeczko wozek i fotelik tez. Z ubrankami czekam na plec. Za miesiac kupie butelki i tak co miesiac cos.
Ja we wrześniu zrobie listę wszystkiego co potrzebuje dla mnie, dla dziecka i od października będę stopniowo kupować. Maskara ile tego wszystkiego jest.... ze sto pozycji będzie jak nic będziecie robić listę? To moje pierwsze dziecko, wiec nie mam niczego.
reklama
Milii
Fanka BB :)
Ja juz kupilam lozeczko wozek i fotelik tez. Z ubrankami czekam na plec. Za miesiac kupie butelki i tak co miesiac cos.
A który u Ciebie tydzień?
A jaki wózek kupiłaś jest może bardzo lekki szukam i nie mogę znaleźć będę musiała sama go znosić z drugiego piętra.
My jesteśmy w trakcie budowy na wakacje dach okna do piero także muszę jakoś kącik w salonie na razie dla maluszka bo o przeprowadzce to pewnie mowa do piero po Komuni córki.