reklama
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Hej jak z Waszymi objawami ? Narastają maleją ? Ja obecnie 9+4 i piersi jakby mniej bola i spać już tak się nie chce . A jak u Was ?
Bedemama!
Moderator
Kochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg
Ja -1kg i jeszcze 1 przydaloby sie zrzucic
Patrycja35
Fanka BB :)
Ja sie wlasnie obawialam tego..przed ciaza ponad rok trenowałam silowo....dieta..i wgl....niestety jak sie przestanie cwiczyc..raz dwa sie przybiera...narazie stanęło w miare...alw przy kazdej ciazy duzo tylam...moze teraz az tak zle nie bedzie☺Ja -1kg i jeszcze 1 przydaloby sie zrzucic
Patrycja35
Ja 10+2 nudności mam tylko rano..wiec zmalaly..zmeczenie nadal sie utrzymujeHej jak z Waszymi objawami ? Narastają maleją ? Ja obecnie 9+4 i piersi jakby mniej bola i spać już tak się nie chce . A jak u Was ?
Ja mam -1kg , miałam -2 ale już od paru dni jem więcej i wieczorami apetyt się poprawil [emoji1] zobaczymy co będzie na wizycie 11.09Kochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg
Agunia1401
Moderator
W pochwie masz takie przeszywajace? Ja pieszy raz dzisiaj przez to jestem Zaskoczona i odrazy musli że coś jest nie tak.Ja mam takie klucia przeszywajace...ale to nic takiego
agacior89
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, takie pytanie do Was:
Czy prosicie o ustąpienie miejsca w kolejce, w autobusie itp? Na tak wczesnym etapie ciąży nie widać, z drugiej strony ten pierwszy trymestr bywa czasem najtrudniejszy przez zawroty głowy i nudności.
Mnie jest teoche głupio się wpychać, chyba, ze naprawdę źle się czuję wtedy proszę.
Raz mi się zdarzyło, ze usłyszałam „a skąd mam wiedzieć, ze Pani jest w ciąży???”. Zatkało mnie, ale reszta autobusu wyzwala delikwenta od nieczułych gburów, mam nadzieje, ze mu głupio było [emoji23]
A może już czas zacząć nosić ciążowe spodenki żeby jakoś to podkreślić? Albo jakąś przypinkę, hm?
Czy prosicie o ustąpienie miejsca w kolejce, w autobusie itp? Na tak wczesnym etapie ciąży nie widać, z drugiej strony ten pierwszy trymestr bywa czasem najtrudniejszy przez zawroty głowy i nudności.
Mnie jest teoche głupio się wpychać, chyba, ze naprawdę źle się czuję wtedy proszę.
Raz mi się zdarzyło, ze usłyszałam „a skąd mam wiedzieć, ze Pani jest w ciąży???”. Zatkało mnie, ale reszta autobusu wyzwala delikwenta od nieczułych gburów, mam nadzieje, ze mu głupio było [emoji23]
A może już czas zacząć nosić ciążowe spodenki żeby jakoś to podkreślić? Albo jakąś przypinkę, hm?
Ivve
U mnie dziś 11+0 na wadze około +2kg w poprzedniej ciąży przytylam jakieś 18kg tym razem mam nadzieję że max do 10kg oby [emoji849]
reklama
Patrycja35
Tak...czytalam ze to normalne..poki nie ma krwawien nie ma co sie przejmowacW pochwie masz takie przeszywajace? Ja pieszy raz dzisiaj przez to jestem Zaskoczona i odrazy musli że coś jest nie tak.