reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Mam pytanie odnośnie badania og moczu i osadu. Macie idealne wyniki, czy zdarzały Wam się odchyły od normy? I co z tego wynikało?
Mi wyszly ciala ketonowe w ilosci 50mg, ale ginka pow. ze ciala czesto wychodza jak jest dluga przerwa miedzy kolacja a sniadaniem, jesli bylyby dodatkowo odchylenia w glukozie to.mozna byloby podejrzewac cukrzyce.

Haha też zaczęłam go oglądać mój chłopak to się śmieje z tego serialu jak mogę go oglądać ale jak chodzi na nocki to tylko to u mnie leci bardzo mi się spodobał [emoji14] Ja dziś byłam u lekarza dopiero założyli mi kartę ciąży w Danii i odrazu dostałam zwolnienie bo dużo wymiotuję i schudłam 4 kg a jestem w 10 tyg. Jeśli wrócę do pracy żadnych nadgodzin i dźwignia a jak będę zmęczona mam iść się przebrać i jechać do domu komuna będzie dopłacać do pełnej ilości godzin także nie było źle. Pobrali krew na te badania genetyczne i będą za tydzień wyniki jak będę jechała na usg a oprócz tego morfologia ogólna mocz to jutro będę wiedziała czy wszystko ok
Mogę polecić na netflix fajny serial "working moms"

Mi wyszly ciala ketonowe w ilosci 50mg, ale ginka pow. ze ciala czesto wychodza jak jest dluga przerwa miedzy kolacja a sniadaniem, jesli bylyby dodatkowo odchylenia w glukozie to.mozna byloby podejrzewac cukrzyce.
u mnie ciała i glukoza ujemne :) tylko leukocyty w umiarkowanym mianie, krew w mianie mało + bakterie nieliczne i kom drożdży. Niestety jak na moje mam infekcję. I przy tym mam problem bo mój gin jest na urlopie. Nie wiem czy mogę z tym przechodzić bezpiecznie do 19, czy na gwałt szukać innego gina ?

Dziewczyny oglądam i rycze [emoji24][emoji24][emoji24] w głowie mi się nie mieści serce pęka
Reportarz UWAGA
Nie wiem może emocje i hormony teraz mna kieruja ale ta położna i lekarza to bym chyba z.....
Taki cudowny Antoś [emoji24]

Ostatnia edycja:
Haha też zaczęłam go oglądać mój chłopak to się śmieje z tego serialu jak mogę go oglądać ale jak chodzi na nocki to tylko to u mnie leci bardzo mi się spodobał [emoji14] Ja dziś byłam u lekarza dopiero założyli mi kartę ciąży w Danii i odrazu dostałam zwolnienie bo dużo wymiotuję i schudłam 4 kg a jestem w 10 tyg. Jeśli wrócę do pracy żadnych nadgodzin i dźwignia a jak będę zmęczona mam iść się przebrać i jechać do domu komuna będzie dopłacać do pełnej ilości godzin także nie było źle. Pobrali krew na te badania genetyczne i będą za tydzień wyniki jak będę jechała na usg a oprócz tego morfologia ogólna mocz to jutro będę wiedziała czy wszystko ok
Chyba w 3 wieczorki całe dwa sezony zaliczone A od września chyba nowy się zaczyna hura [emoji4]

Dziewczyny oglądam i rycze [emoji24][emoji24][emoji24] w głowie mi się nie mieści serce pęka
Reportarz UWAGA
Nie wiem może emocje i hormony teraz mna kieruja ale ta położna i lekarza to bym chyba z.....
Taki cudowny Antoś [emoji24]

Tez to oglądałam i ryczałam jak bóbr... :-( :( sama mam Antosia w domu! Biedni rodzice, to nie powinno było sie wydarzyć.

reklama
Do góry