reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Mam pytanie odnośnie badania og moczu i osadu. Macie idealne wyniki, czy zdarzały Wam się odchyły od normy? I co z tego wynikało?
Mi wyszly ciala ketonowe w ilosci 50mg, ale ginka pow. ze ciala czesto wychodza jak jest dluga przerwa miedzy kolacja a sniadaniem, jesli bylyby dodatkowo odchylenia w glukozie to.mozna byloby podejrzewac cukrzyce.

Haha też zaczęłam go oglądać mój chłopak to się śmieje z tego serialu jak mogę go oglądać ale jak chodzi na nocki to tylko to u mnie leci bardzo mi się spodobał [emoji14] Ja dziś byłam u lekarza dopiero założyli mi kartę ciąży w Danii i odrazu dostałam zwolnienie bo dużo wymiotuję i schudłam 4 kg a jestem w 10 tyg. Jeśli wrócę do pracy żadnych nadgodzin i dźwignia a jak będę zmęczona mam iść się przebrać i jechać do domu komuna będzie dopłacać do pełnej ilości godzin także nie było źle. Pobrali krew na te badania genetyczne i będą za tydzień wyniki jak będę jechała na usg a oprócz tego morfologia ogólna mocz to jutro będę wiedziała czy wszystko ok
Mogę polecić na netflix fajny serial "working moms"

Mi wyszly ciala ketonowe w ilosci 50mg, ale ginka pow. ze ciala czesto wychodza jak jest dluga przerwa miedzy kolacja a sniadaniem, jesli bylyby dodatkowo odchylenia w glukozie to.mozna byloby podejrzewac cukrzyce.
u mnie ciała i glukoza ujemne :) tylko leukocyty w umiarkowanym mianie, krew w mianie mało + bakterie nieliczne i kom drożdży. Niestety jak na moje mam infekcję. I przy tym mam problem bo mój gin jest na urlopie. Nie wiem czy mogę z tym przechodzić bezpiecznie do 19, czy na gwałt szukać innego gina ?

Dziewczyny oglądam i rycze [emoji24][emoji24][emoji24] w głowie mi się nie mieści serce pęka
Reportarz UWAGA
Nie wiem może emocje i hormony teraz mna kieruja ale ta położna i lekarza to bym chyba z.....
Taki cudowny Antoś [emoji24]

Ostatnia edycja:
Haha też zaczęłam go oglądać mój chłopak to się śmieje z tego serialu jak mogę go oglądać ale jak chodzi na nocki to tylko to u mnie leci bardzo mi się spodobał [emoji14] Ja dziś byłam u lekarza dopiero założyli mi kartę ciąży w Danii i odrazu dostałam zwolnienie bo dużo wymiotuję i schudłam 4 kg a jestem w 10 tyg. Jeśli wrócę do pracy żadnych nadgodzin i dźwignia a jak będę zmęczona mam iść się przebrać i jechać do domu komuna będzie dopłacać do pełnej ilości godzin także nie było źle. Pobrali krew na te badania genetyczne i będą za tydzień wyniki jak będę jechała na usg a oprócz tego morfologia ogólna mocz to jutro będę wiedziała czy wszystko ok
Chyba w 3 wieczorki całe dwa sezony zaliczone A od września chyba nowy się zaczyna hura [emoji4]

Dziewczyny oglądam i rycze [emoji24][emoji24][emoji24] w głowie mi się nie mieści serce pęka
Reportarz UWAGA
Nie wiem może emocje i hormony teraz mna kieruja ale ta położna i lekarza to bym chyba z.....
Taki cudowny Antoś [emoji24]

Tez to oglądałam i ryczałam jak bóbr... :-( :( sama mam Antosia w domu! Biedni rodzice, to nie powinno było sie wydarzyć.

reklama
Do góry