reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja w 6t5d mialam 121 i lekarz mowil ze ok. Dzis mialam znowu wizyte, ale nie chcial mierzyc, bo uwaza ze to szkodliwe, ale wg obrazu usg mowil ze jest wyzsze niz 121 i ze jest okej. Twoje miesci sie w normie bo norma jest 110-150. Ciekawe czy mozna jakos wplynac na tetno plodu? Ktos wie?

Oj liczę bardzo na to, że maleństwo dobrze się ma. Od dwóch dni mam ogromniaste mdłości, których raczej nie miewałam... dziś pojawił się inny ból niż do tej pory- jednostronny. Do tej pory raczej zdarzał mi się niewielki w podbrzuszu.

reklama
Oj liczę bardzo na to, że maleństwo dobrze się ma. Od dwóch dni mam ogromniaste mdłości, których raczej nie miewałam... dziś pojawił się inny ból niż do tej pory- jednostronny. Do tej pory raczej zdarzał mi się niewielki w podbrzuszu.
A ktory to byl tydzien ciazy jak mialas 110? Bo czym dalszy tydzien to rosnie i u Cb tez na pewno tak jest. Nie martw sie, na pewno jest wszystko w porzadku :) u mnie sie mdlosci troche zmniejszyly i pojawiaja sie pod wieczor, a nie tak jak wczesniej caly dzien :)

Też biorę euthyrox, teraz co drugi dzień 50 i 75. Chodzę do ginekologa endokrynolog w Krk, trochę drogo ale uratował moja poprzednia ciąże. Wyczuł co jest, dlatego teraz też od razu do niego pojechałam. Wizytę miałam w tym samym dniu. Pozostaje brać leki i cieszyć się ciąża.

Polola bardzo gratuluję ;) nie wyobrażam sobie Twojego szczescia pomieszanegi z przerażeniem dasz radę :)
Z moim mężem właśnie wczoraj rozmawiałam że chciałabym bliźniaki ale jesteśmy sami w No to by były nasze pierwsze dziecinnie wiem czy dlaibysmy radę.
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Do mam które mają już dziewczynkę i chłopca czy ciaze się naprawdę różniły? jesli tak opowiedzcie jak to było z ciąża z dziewczynka A ciąża z chłopcem [emoji4]
Ja mam dwóch chłopaków i obie takie same ciążę, test wyszedł późno, bolesne zagnieżdżania i mega mdłości z wymiotami. Chciałbym napisać, że teraz jest inaczej, test wyszedł dużo wcześniej nawet przed terminem @ (z chłopakami w 5tc) zagnieżdżanie było tak subtelne że byłam pewna że nie doszło a no i piersi dużo później urosły. Tylko teraz znów mega mdłości i wymioty więc nie wiem czy się łudzić [emoji12]
U mnie przy obu córkach się nie sprawdziło teraz pokazuje kolejną córkę więc może w końcu będzie synek [emoji7]
Choć jak byłam pewna że będzie właśnie chłopiec tak teraz zaczynam myśleć że nie mam co marzyć cera mi się pogorszyła [emoji52]
No to moja przyjaciółka tak ma, 3 dzieci i każde na odwrót niż w chińskim [emoji6]

Do góry