reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny a powiecie coś o swoich objawach? Wiem, że to nie tutaj temat, ale dziś powinnam dostać miesiączkę, z testem czekam do poniedziałku, a tak bardzo chciałabym dołączyć do grona marcowych Mam :*!

druga ciaza i zero objawów (pierwsza ciaza strata niestety)

reklama
Macie może takie uczucie jakby prądu z jajnika do pochwy takie dziwne jakby klocie ciężko mi to określić ?
Dziewczyny a powiecie coś o swoich objawach? Wiem, że to nie tutaj temat, ale dziś powinnam dostać miesiączkę, z testem czekam do poniedziałku, a tak bardzo chciałabym dołączyć do grona marcowych Mam :*!
A ja nie mialam.zadnych objawow.. jedyne co to intuicja pchala mnie do sklepu po test ciazowy i zaraz po przyjsciu do domu zrobilam test i wyszedl pozytywny. A objawow poza brakiem miesiaczki to nie mam.. zadnych.
Pierwszą ciąże poronilam... i mialam wievej objawow niz teraz ale chyba w pozniejszym czasie i byl to tylko bol piersi i znaczne powiekszenie.

ckaidqk3vwy6zosy.png

Wtedy byłabym najszcześliszą kobietą na swiecie - żeby jeszcze tylko zdrowie mi dopisywało to juz nic więcej nie chce!

reklama
Wtedy byłabym najszcześliszą kobietą na swiecie - żeby jeszcze tylko zdrowie mi dopisywało to juz nic więcej nie chce!
Ja też... mnie niestety kaszel meczy strasznie i martwie sie bardzo. A zauwazylyscie jakas wydzieline na majtkach?? Ja mam taka wode.. mam nadzieje ze nie zwiastuje to nic zlego.

Do góry