reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja czuję jakbym zaraz miała się posiusiac.. A. Po stosunku ostatnio zauważyłam brązowy śluz, myślę o nie @ się rozkręca.. Ale to jednak nie miesiączka była

reklama
Ja też... mnie niestety kaszel meczy strasznie i martwie sie bardzo. A zauwazylyscie jakas wydzieline na majtkach?? Ja mam taka wode.. mam nadzieje ze nie zwiastuje to nic zlego.

Spora ilosc sluzu i uczucie mokrego to naturalne.
NIe martw się, ja mam podobnie :)

Wpolczujczuję ze musialas przechodzic przez to 3 razy. A Niemka wprowadzila jakas profilaktyke?
Byłam na wizycie we wtorek przeprowadziła wywiad , zleciła badanie beta HCG , w związku z tym że po 48 H ładnie przyrosła dostałam progesteron, a 19.07 mam wizytę i dowiem się co i jak bo niestety we wtorek na usg jeszcze nic nie było widać

Witam wszystkich serdecznie
Ja miałam dostać wczoraj @ ale czekam do poniedziałku z testem, obawiam się troszkę bo już mam 2 synów 21 i 17 lat a teraz chyba będzie wpadka po tylu latach, nie wiem jak sobie poradzę, mąż twierdzi że jestem w ciąży, zobaczymy w poniedziałek, chyba że wcześniej przyjdzie@,
Kochane wszystkim Wam życzę dużo zdrówka i żeby dzieciątka zdrowo się rozwijały w brzuszkach

Dziewczyny a powiecie coś o swoich objawach? Wiem, że to nie tutaj temat, ale dziś powinnam dostać miesiączkę, z testem czekam do poniedziałku, a tak bardzo chciałabym dołączyć do grona marcowych Mam :*!
Ja mam pobolewanie jajnikow , raz z jednej, raz z drugiej strony , lekkie mdłości i jestem bardzo senna , ale spokojnie , w ciąży z córką nie miałam żadnych objawów prócz bolacych piersi i jednorazowego tulenia kibelka :D

Byłam na wizycie we wtorek przeprowadziła wywiad , zleciła badanie beta HCG , w związku z tym że po 48 H ładnie przyrosła dostałam progesteron, a 19.07 mam wizytę i dowiem się co i jak bo niestety we wtorek na usg jeszcze nic nie było widać
Trzymam mocno kciuki ;) ja czekam na wizytę 16.07 mam nadzieję ze podziele sie pozytywnymi wiesciami i ze cokolwiek bedzie widac.

Witam wszystkich serdecznie
Ja miałam dostać wczoraj @ ale czekam do poniedziałku z testem, obawiam się troszkę bo już mam 2 synów 21 i 17 lat a teraz chyba będzie wpadka po tylu latach, nie wiem jak sobie poradzę, mąż twierdzi że jestem w ciąży, zobaczymy w poniedziałek, chyba że wcześniej przyjdzie@,
Kochane wszystkim Wam życzę dużo zdrówka i żeby dzieciątka zdrowo się rozwijały w brzuszkach
To w takim razie razem testujemy w poniedziałek :) :)

reklama
Do góry