reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Macie racje dziewczyny, nie ma co się nakręcać i trzeba myśleć pozytywnie. Na pewno tym razem wszystkim nam się uda! :) za 8miesicy będziemy pisać, która co spakowała do szpitala :) miłego dnia!
f2w3rjjghb3ibrut.png
Dokładnie. Sądzę że nie jedna z nas ma przykre doświadczenia ale nie możemy pozwolić na to żeby strach zapanował nad nami i żeby Umknęły nam najpiękniejsze chwile. Musimy myśleć pozytywnie bo nerwy tak na logikę… W niczym nam nie pomogą. Musimy być dla siebie wsparciem i przec do przodu!

reklama
Dziewczyny, czy u mnie widać ten suwak? Skopiowałam link do sygnatury… Chyba tak to się robi, innego sposobu nie znalazłam.

Dziewczyny dobrze piszecie ...brak objawów nie musi oznaczać czegoś złego. Ja będąc w ciąży z chłopcami czasami zastanawiałam się czy na pewno jestem w stanie błogosławionym bo czułam się wyśmienicie. W tej trzeciej poronionej czułam się inaczej. ..ciężko.

Ja ostatnią @ miałam 28 maja

Moja kumpela wczoraj była na USG, jest w 12 tygodniu, załamana szła bo mówi że Oproc brzucha, a twierdzi że ma strasznie uwydatniony to nic nie czuje, myślała że idzie po wyrok, a tu zdrowy dzidziuś ;) nie ma reguły czy są objawy czy nie.
A jak dzisiaj u was? Ja dzisiaj mogłam spać a brzuch mi się dawał we znaki od 5 rano, do tej pory dość kuje... A co dziwnego na podniebieniu na gardle zrobiły mi się dziwne pęcherze wiecie co to może być?
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
O jejku :/ ale Ty jak dobrze pamietam nie mieszkasz w pl? Ja się już umówiłam na 22.08 na prenatalne.
Nie w Norwegii, tu jest jedno i jedyne USG w 17 tygodniu chyba że coś jest nie tak, to dają więcej, I tak jakimś cudem przyjęła mnie położna i mam wizytę w przyszły czwartek, podobno położna nie przyjmuje wcześniej niż 10tydzien, bo sprawdza czy bije serce jakąś maszyna, ale usłyszał że moja pierwsza ciąża i może przez to, a jadę do Polski 10 sierpnia i prosto jak zajade to do gina.
f2w3gov37znp1hsr.png

Do góry