reklama
Herbata zielona albo yerba mate.Czym moge zastapic kawe? Zaraz tu zasne, a nie chce trzeciej robic, bo to nie za dobre dla dzidziusia.
madziuuula
Fanka BB :)
Nie, musi być dopasowana do rozstawu kół czy tam stelaża, ale jak miałam ostatnio xlandera to nie by problemu dobrać [emoji6]A tylko właśnie niewiem na z dostawka do każdego wózka jest pewnie inna czy jak to wyglonda?
A magnez bierzesz?Czym moge zastapic kawe? Zaraz tu zasne, a nie chce trzeciej robic, bo to nie za dobre dla dzidziusia.
Dużo magnezu [emoji1]
Agunia1401
Moderator
To jest zło wiem, ale sproboj posmarować banana bardzo cienka warstwa nutelli lub masła orzechowego, to jest moja "lekka' przekąska, a podnosi Cukier w organizmie i lepiej się czuje na start więcej energii. Ja od 9 do 15 mam silnie bardzo dobrze się czuje ale po 15 przychodzą lekkie mdłości jeżeli nie jem lub bóle brzucha nic miłego i ciężko później zasnąć wieczorem mi pomaga książka, nawet już nie patrzę na telefon bo bardziej wybudza.A mnie odrzucilo od jedzenia. Wstałam zjadłam banana chociaż i wzięłam witaminy i kwas foliowy umylam się i dziś bez energi nie wiem jak bym tony wczoraj przeniosła tak się czuję...
Vanilia120
Herbaty zielonej się nie pije w ciazuHerbata zielona albo yerba mate.
Tak samo jak kawy a mimo to można w rozsądnych ilościach..Herbaty zielonej się nie pije w ciazu
Milii
Czym moge zastapic kawe? Zaraz tu zasne, a nie chce trzeciej robic, bo to nie za dobre dla dzidziusia.
Znalazłam coś takiego
Załączniki
Vanilia120
Tak tylko wypije się 3 filiżanki kawy do tego szklankę herbaty, która też ma kofeine i moim zdaniem za dużo robi się już tej spozywanej kofeiny. Poza tym moze utrudniac wchlanianie kwasu foliowego, który jest bardzo waży w 1 trymestrze więc po co ryzykować.Tak samo jak kawy a mimo to można w rozsądnych ilościach..
reklama
Właśnie się ogarnelam , ze mamy wątek o wizytach , na telefonie , nic a nic się nie wyswietla , badziewie .
Chyba lepiej na laptopie
Ogólnie miałam dziś super sen, śniło mi się, że miałam córeczkę, w sumie cały czas spała i tylko jadła pierś ,najlepsze było , że woziłam ją w wózku dla lalek mojej córki Ale cudownie było to poczuć chociażby przez sen
Dziewczyny macie jakies rowolucje ... ? Mam problem od paru dni , boli mnie brzuch rano i pod wieczór , jak boli tak zaraz muszę lecieć na kibelek , dziś rano też musiałam się zerwać z łóżka i lecieć . Nic takiego nie jem , myślałam może ze witaminy ... ? Co myślicie ?
Chyba lepiej na laptopie
Ogólnie miałam dziś super sen, śniło mi się, że miałam córeczkę, w sumie cały czas spała i tylko jadła pierś ,najlepsze było , że woziłam ją w wózku dla lalek mojej córki Ale cudownie było to poczuć chociażby przez sen
Dziewczyny macie jakies rowolucje ... ? Mam problem od paru dni , boli mnie brzuch rano i pod wieczór , jak boli tak zaraz muszę lecieć na kibelek , dziś rano też musiałam się zerwać z łóżka i lecieć . Nic takiego nie jem , myślałam może ze witaminy ... ? Co myślicie ?