ania280891
Fanka BB :)
A magnez bierzesz?
Dużo magnezu [emoji1]
Aspargin jest ok? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A magnez bierzesz?
Dużo magnezu [emoji1]
Są uniwersalne dostawki. Zastanawiam się nad kupnem bo będę mieć mała roznice wiekuA tylko właśnie niewiem na z dostawka do każdego wózka jest pewnie inna czy jak to wyglonda?
Nawet przy wypiciu 3 filiżanek kawy dalej lepszym wyjściem jest wypicie zielonej herbaty niż 4 filiżankę kawy zielona herbata zawiera teine a nie kofeinę. Jest łagodniejsza w działaniu, nie podrażnia żołądka i efekt pobudzenia zostaje na dłużej. A utrudni wchłanianie kwasu foliowego jedynie przy większych wypitych ilościach. Jedna filiżanka z pewnością nie zaszkodzi.Tak tylko wypije się 3 filiżanki kawy do tego szklankę herbaty, która też ma kofeine i moim zdaniem za dużo robi się już tej spozywanej kofeiny. Poza tym moze utrudniac wchlanianie kwasu foliowego, który jest bardzo waży w 1 trymestrze więc po co ryzykować.
Myśmy wykupili 5w1 bo rozmawialam z koleżanka farmaceutka co też ma małe dziecko i mówi że w tych 6w1 jakaś szczepionka się powtarza niepotrzebnie dwa razy.Co sądzicie o tych szczepieniach 6w1???
Myśmy wykupili 5w1 bo rozmawialam z koleżanka farmaceutka co też ma małe dziecko i mówi że w tych 6w1 jakaś szczepionka się powtarza niepotrzebnie dwa razy.
Herbata zielona albo yerba mate.
Nie, musi być dopasowana do rozstawu kół czy tam stelaża, ale jak miałam ostatnio xlandera to nie by problemu dobrać [emoji6]
A magnez bierzesz?
Dużo magnezu [emoji1]
Dzieki dziewczyny! To moja druga ciaza a zupelnie zapomnialam o magnezie... ok, od jutra tylko jedna filizanka kawy i bede sie ratowac zielona herbata Co do yerba mate to jest napisane, ze obniza cisnienie, to prawda? Ja mam z natury bardzo niskie cisnienie, wiec to raczej nie dzialaloby na moja korzyscHerbaty zielonej się nie pije w ciazu