reklama
Trzymaj się mała! Następnym razem na pewno się uda!Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Przecież napisała, ze 8+1
Sharmii
Zaciekawiona BB
Hey ja też jestem z NL w sobotę miałam USG i według Flo był to właśnie 6t4d i było wszystko widać łącznie z serduszkiem, co prawda położna powiedziała że jej zdaniem to 6t, ale tak naprawdę to w 12tyg jak będę mieć USG to będą mogli coś więcej powiedzieć i wtedy dopiero dadzą termin.Ja jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???
Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.
Milii
Fanka BB :)
Przecież napisała, ze 8+1
Przepraszam nie zauważyłam.
MamaR
W pierwszej ciąży uratowaly mnie tabletki Gaviscon dla kobiet w ciąży. Teraz tez kupię.Kochane co na zgage???
Milii
W pierwszej ciąży uratowaly mnie tabletki Gaviscon dla kobiet w ciąży. Teraz tez kupię.
O widzisz dziękuję.
Powinno już być serduszko, skoro ja miałam w 6t0d przy cyklu 28, wiec spokojnieJa jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???
Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.
reklama