reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic :(
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Trzymaj się mała! Następnym razem na pewno się uda! :(

Ja jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???

Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.
Hey ja też jestem z NL w sobotę miałam USG i według Flo był to właśnie 6t4d i było wszystko widać łącznie z serduszkiem, co prawda położna powiedziała że jej zdaniem to 6t, ale tak naprawdę to w 12tyg jak będę mieć USG to będą mogli coś więcej powiedzieć i wtedy dopiero dadzą termin.

Ja jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???

Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.
Powinno już być serduszko, skoro ja miałam w 6t0d przy cyklu 28, wiec spokojnie

Ja czekam na wynik beta hcg. Oby był ładny przyrost. Jedziemy na wakacje z mężem i córka to szybko minie do wizyty 7 sierpnia :-)

reklama
Myślicie, ze warto teraz jeszcze robić beta jeśli w czwartek mam wizytę? Tyle wytrzymałam to i 3 dni wytrzymam co?

Do góry