Mała.czarna
Fanka BB :)
U mnie będzie Lena lub Błażej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my nie mamy kompletnie pomysły dla chłopca a jakos czuje ze to chlopak bedzie ale olivier piękne imię i Antoś jeszcze mi się podoba za to dla dziewczynki mamy wybrane imiona tylko każdy z nas chce inne ja chce Gaja A mój mąż Olimpia:/Mnie się Klara podoba ale nie wiem jeszcze. Oliver dla chłopca miałam na liście jak z córką w ciąży byłam.
sprawdzałam i wyszedł chłopiec A ja też czuje od pierwszego dnia kiedy zobaczyłam dwie kreski że będę mieć synaDziewczyny jeśli chodzi o chiński kalendarz płci to wpiszcie w wyszukiwarkę kalkulator wtedy wpisuje się swoją datę urodzin i przybliżony dzień poczęcia. Jest to dokładne bo w kalendarzu chińskim inaczej liczone są lata bo tam miesiąc ma każdy 28 dni więc z tej tabelki nie jest dokładnie. W pierwszej ciąży wyszła z niego dziewczynka i się zgadza A teraz druga córka ma być i też tak czuje choć maz liczy na syna A najlepiej dwóch haha
Wow super!Tak ja śpiewam mam zespół
O wow ale masz brzuszek7 TC [emoji4]Zobacz załącznik 1000628
Woow super [emoji7][emoji7]7 TC [emoji4]Zobacz załącznik 1000628