reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Mnie się Klara podoba ale nie wiem jeszcze. Oliver dla chłopca miałam na liście jak z córką w ciąży byłam.
A my nie mamy kompletnie pomysły dla chłopca a jakos czuje ze to chlopak bedzie ale olivier piękne imię i Antoś jeszcze mi się podoba :) za to dla dziewczynki mamy wybrane imiona tylko każdy z nas chce inne ja chce Gaja A mój mąż Olimpia:/

Dziewczyny jeśli chodzi o chiński kalendarz płci to wpiszcie w wyszukiwarkę kalkulator wtedy wpisuje się swoją datę urodzin i przybliżony dzień poczęcia. Jest to dokładne bo w kalendarzu chińskim inaczej liczone są lata bo tam miesiąc ma każdy 28 dni więc z tej tabelki nie jest dokładnie. W pierwszej ciąży wyszła z niego dziewczynka i się zgadza A teraz druga córka ma być i też tak czuje choć maz liczy na syna A najlepiej dwóch haha :-) :)

Dziewczyny jeśli chodzi o chiński kalendarz płci to wpiszcie w wyszukiwarkę kalkulator wtedy wpisuje się swoją datę urodzin i przybliżony dzień poczęcia. Jest to dokładne bo w kalendarzu chińskim inaczej liczone są lata bo tam miesiąc ma każdy 28 dni więc z tej tabelki nie jest dokładnie. W pierwszej ciąży wyszła z niego dziewczynka i się zgadza A teraz druga córka ma być i też tak czuje choć maz liczy na syna A najlepiej dwóch haha :-) :)
sprawdzałam i wyszedł chłopiec A ja też czuje od pierwszego dnia kiedy zobaczyłam dwie kreski że będę mieć syna

A mi wychodzi że chłopiec a jednak czuje że jak się uda to będzie dziewczynka :) bo przytulanki były wcześniej niż owulacja :) A ponoć jak plemniki już czekają na jajeczko to jest dziewczynka :)

7 TC [emoji4]
IMG_20190720_191055.jpeg

reklama
Woow super [emoji7][emoji7]
Ja ostatnio znalazłam swoje wymiary i wage jak byłam na diecie i powiem Wam że schudłam kilogram od kiedy jestem w ciąży (brak aptetytu daje się we znaki) i z ciekawości zmierzyłam się teraz . Porównując ta sama wagę to w udach , łydkach wszystko się zgadza , A W talii +4 w pasie +5 . Czuje się jak beczka , A najgorzej że jestem przy tuszy i widac tylko że mnie rozsadzilo [emoji23]

Byłam przed chwilą w toalecie , odpukac nic więcej nie widać, mam nadzieję z3 to jednorazowe i nic się nie stało.

Do góry