reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Mnie się Klara podoba ale nie wiem jeszcze. Oliver dla chłopca miałam na liście jak z córką w ciąży byłam.
A my nie mamy kompletnie pomysły dla chłopca a jakos czuje ze to chlopak bedzie ale olivier piękne imię i Antoś jeszcze mi się podoba :) za to dla dziewczynki mamy wybrane imiona tylko każdy z nas chce inne ja chce Gaja A mój mąż Olimpia:/

Dziewczyny jeśli chodzi o chiński kalendarz płci to wpiszcie w wyszukiwarkę kalkulator wtedy wpisuje się swoją datę urodzin i przybliżony dzień poczęcia. Jest to dokładne bo w kalendarzu chińskim inaczej liczone są lata bo tam miesiąc ma każdy 28 dni więc z tej tabelki nie jest dokładnie. W pierwszej ciąży wyszła z niego dziewczynka i się zgadza A teraz druga córka ma być i też tak czuje choć maz liczy na syna A najlepiej dwóch haha :-) :)

Dziewczyny jeśli chodzi o chiński kalendarz płci to wpiszcie w wyszukiwarkę kalkulator wtedy wpisuje się swoją datę urodzin i przybliżony dzień poczęcia. Jest to dokładne bo w kalendarzu chińskim inaczej liczone są lata bo tam miesiąc ma każdy 28 dni więc z tej tabelki nie jest dokładnie. W pierwszej ciąży wyszła z niego dziewczynka i się zgadza A teraz druga córka ma być i też tak czuje choć maz liczy na syna A najlepiej dwóch haha :-) :)
sprawdzałam i wyszedł chłopiec A ja też czuje od pierwszego dnia kiedy zobaczyłam dwie kreski że będę mieć syna

A mi wychodzi że chłopiec a jednak czuje że jak się uda to będzie dziewczynka :) bo przytulanki były wcześniej niż owulacja :) A ponoć jak plemniki już czekają na jajeczko to jest dziewczynka :)

7 TC [emoji4]
IMG_20190720_191055.jpeg

reklama
Woow super [emoji7][emoji7]
Ja ostatnio znalazłam swoje wymiary i wage jak byłam na diecie i powiem Wam że schudłam kilogram od kiedy jestem w ciąży (brak aptetytu daje się we znaki) i z ciekawości zmierzyłam się teraz . Porównując ta sama wagę to w udach , łydkach wszystko się zgadza , A W talii +4 w pasie +5 . Czuje się jak beczka , A najgorzej że jestem przy tuszy i widac tylko że mnie rozsadzilo [emoji23]

Byłam przed chwilą w toalecie , odpukac nic więcej nie widać, mam nadzieję z3 to jednorazowe i nic się nie stało.

Do góry