reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Z córką ważyłam 45 kg w dniu cc około 80 kg a jestem niska... Hehe obecną waga 60 kg a rok temu jeszcze 44 kg wywalczyłam ale kto wiedział jak zaczęłam ćwiczyć biegać diety to pach maluszek :) ale będę się kg martwić potem

45kg to bylaa kruszynka :) U mnie bylo podobnie, 50 kilka kilo na poczatku a w 9 miesiacu dobilam prawie do 80. Tym razem nie zamierzam jesc nutelli ;)

reklama
To jest podobny kalendarz co tam wstawilusmy na listę, mi wychodzi ze dziewczynka i tak czułam a teraz nie wiem czy się skłaniam do chłopca, może przez meza... Bo on cały czas mówi że chłopiec i Stefan do brzucha mówi ;)

O właśnie co do imion jakieś macie pomysły???

Ja wazę 48 w poprzedniej tyle samo i przytyłam 24 kg teraz tez dużo przytyje.
My imion nie mamy ale podoba mi się Agata i Cezary albo Filip

To ja 71 chyba was przebije, ale nie chce w ciąży dobić więcej niż 85, muszę się pilnować, ja mam wzrostu 174 ale nawet to mnie do tego nie upoważnia.

Wy o jakiej płci myślicie? Nam się marzy chłopczyk :) ale oczywiście jeśli będzie dziewczynka taka sama radość :)

Ja juz mam synka, wiec teraz przydalaby sie coreczka, ale nawet boje sie marzyc. Do tego czuje, ze bedzie drugi siurek. Z mezem mamy uklad, ze jak bedzie drugi syn to probujemy jeszcze raz, dlatego on tez mocno kibicuje, zeby byla corka :D

Nam marzy się dziewczynka, chociaż czuję że będzie chłopczyk :) Odrzuciło mnie totalnie od słodyczy, a wcześniej pochłaniałam czekoladę na obiad.. Nie jem dużo, nie mam apetytu, a przytyłam już 2kg

reklama
chwale sue. Obiad zrobiony, dom sprzątnięty , pranie się robi, prasowanie zrobione.
I okna umyte! Taka u mnie sobota :-)
Musiałam wziąć sue w garść , dosyć tego leżenia . Z oknami tylko zaszalałam bo wzięłam Panią do mycia. U mnie okien duuuzo i duuuuzych wiec nie dla mnie w tym stanie.

Do góry