reklama
marudka
Fanka BB :)
Prawie 7 lat i prawie 1,5 roku
Bedemama!
Moderator
Masz mozliwosc skonsultowania tego dzisiaj z lekarzem?Mi zaczelo się lekko brązowe plamienie ... i już jestem posrana co to będzie, jeszcze te przeciwciała...[emoji58] mieliśmy jechać na grilla do znajomych ale już nie mam ochoty
ania280891
U mnie to samo, od razu stres. Dobrze, że w poniedziałek idę do mojego lekarza.Mi zaczelo się lekko brązowe plamienie ... i już jestem posrana co to będzie, jeszcze te przeciwciała...[emoji58] mieliśmy jechać na grilla do znajomych ale już nie mam ochoty
Dziewczyny, ja tez mam plamienia, ale na necie jak czytałam o objawach 8 tygodnia to było napisane, ze można się w tym tyg spodziewać plamienia. Oby szybko przeszło i żeby nie bylo czerwone i bez innych dolegliwości. Ja cały dzień gnije w łóżku i walczę z przeziębieniem, mega słaba jestem, nie mam siły nawet wstać, a cały dzień sama dziś jestem.
Niestety , w DE od piątku popołudnia wszystko pozamykane , aż do poniedziałku, obserwuje czy będzie tego więcej , ewentualnie na szpital , we wtorek dopiero będę u swojej gin bo muszą sprawdzić męża na te przeciwciała, wczoraj widziałam serduszko , a dziś już się boję że może być źleMasz mozliwosc skonsultowania tego dzisiaj z lekarzem?
Mnie się Klara podoba ale nie wiem jeszcze. Oliver dla chłopca miałam na liście jak z córką w ciąży byłam.
reklama
Mała.czarna
Dobrze rozumiem że Ty śpiewasz na weselach czy jesteś gościem?
Tak ja mam już wózki wybrane i będzie jeden z trzech:
Bugaboo fox
Joolz day 3
Mutsy icon
Ale nie wiem który wybrać
Ja na weselu o dziwo dobrze się czuje ale mamy dość sporo roboty