reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Wiecie co a mi się wydaje że będę mieć bliźniaki i że w nich będzie dziewczynka i chłopczyk :) no wstałam i oczywiście ciastko z czekoladą jak to nie jeść tych słodyczy jakieś rady bo ja to do cc to będę wieloryb haha

Wiecie co i mam straszne gazy po prostu gdzieś wyjść to coś okropnego... Zapewne przez te moje słodycze.

Macie jakieś diety co ogólnie jecie jakie posiłki?

Ja tez jem dużo słodyczy i ciagle czuje się głodna.
Ja mam córkę 3,5 letnia czuje się podobnie jak w ciąży z nią tylko tyle ze nie odrzuca mnie od mięsa i brzuch szybko wychodzi. A czuje ze będzie dziewczynka ale mi to obojętne obu tylko zdrowe [emoji3]

Znalazłam coś takiego :) mi wychodzi z liczby 4 i kalendarz K

Załączniki

• IMG_20190720_161925.jpg
    IMG_20190720_161925.jpg
    293,4 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_20190720_161914.jpg
    IMG_20190720_161914.jpg
    126 KB · Wyświetleń: 77
To jest podobny kalendarz co tam wstawilusmy na listę, mi wychodzi ze dziewczynka i tak czułam a teraz nie wiem czy się skłaniam do chłopca, może przez meza... Bo on cały czas mówi że chłopiec i Stefan do brzucha mówi ;)

reklama
Dziewczyny ale sprawdziłam moja mamę wieków i kiedy poczęła mnie i braci i się zgadza, sprawdźcie że swoimi dziećmi ;)

Do góry