reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Oby szczęśliwie zaraz znowu bobaskowe Torciki :) nie ukrywam że marzy nam się chłopczyk

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziewczyny całe dnie przesypiam.. i w sumie to już tak 3 tydzień mi leci. Nie mam siły autentycznie brak sił na cokolwiek..mam wrażenie że marnuje czas.. jest 15 a ja nadal nie wstałam z łóżka:angry:

A ja dziewczyny całe dnie przesypiam.. i w sumie to już tak 3 tydzień mi leci. Nie mam siły autentycznie brak sił na cokolwiek..mam wrażenie że marnuje czas.. jest 15 a ja nadal nie wstałam z łóżka:angry:

Ja tak funkcjonowalam tydzień temu a teraz bezsenność ani w dzień ani w nocy bym mogła nie spać a potem przysypiam na parę godzin w dzień bo nie do życia... Jeszcze ten ból wokół pępka jak by ktoś igły wbijal... I strasznie mi zaczela dokuczac zgaga..

Ja tak funkcjonowalam tydzień temu a teraz bezsenność ani w dzień ani w nocy bym mogła nie spać a potem przysypiam na parę godzin w dzień bo nie do życia... Jeszcze ten ból wokół pępka jak by ktoś igły wbijal... I strasznie mi zaczela dokuczac zgaga..
To chyba już wolę ten mój sen..bezsennosc jest straszna :( :( nie raz mnie dopadla jeszcze jak nie bylam w ciazy. Wspolczuje ale pewnie za tydzien cos sie zmieni.

Wy o jakiej płci myślicie? Nam się marzy chłopczyk :) ale oczywiście jeśli będzie dziewczynka taka sama radość :)

To chyba już wolę ten mój sen..bezsennosc jest straszna :( :( nie raz mnie dopadla jeszcze jak nie bylam w ciazy. Wspolczuje ale pewnie za tydzien cos sie zmieni.

Kochana oby bo się wykończyć idzie z boku na bok męża z łóżka zrzucam... Żeby spać na brzuchu nie ma mowy ja nie wiem co będzie później hahha

reklama
N

Najgorzej.. jak wszyscy spia a samemu nie mozna:confused: zycze aby to sie szybko u Ciebie zmienilo:D

Oby kochana jak najszybciej :) a jeszcze mnie podróż za tydzień czeka do Polski taka niespodziankę z wakacji przywiozę rodzinie choć już wiedzą ale i tak czekają na pierwsze usg wtedy ja i oni odetchniemy z ulga

Do góry