reklama
Milii
Fanka BB :)
A ja dziewczyny całe dnie przesypiam.. i w sumie to już tak 3 tydzień mi leci. Nie mam siły autentycznie brak sił na cokolwiek..mam wrażenie że marnuje czas.. jest 15 a ja nadal nie wstałam z łóżka
Ja tak funkcjonowalam tydzień temu a teraz bezsenność ani w dzień ani w nocy bym mogła nie spać a potem przysypiam na parę godzin w dzień bo nie do życia... Jeszcze ten ból wokół pępka jak by ktoś igły wbijal... I strasznie mi zaczela dokuczac zgaga..
m-madzix
To chyba już wolę ten mój sen..bezsennosc jest straszna nie raz mnie dopadla jeszcze jak nie bylam w ciazy. Wspolczuje ale pewnie za tydzien cos sie zmieni.Ja tak funkcjonowalam tydzień temu a teraz bezsenność ani w dzień ani w nocy bym mogła nie spać a potem przysypiam na parę godzin w dzień bo nie do życia... Jeszcze ten ból wokół pępka jak by ktoś igły wbijal... I strasznie mi zaczela dokuczac zgaga..
Milii
To chyba już wolę ten mój sen..bezsennosc jest straszna nie raz mnie dopadla jeszcze jak nie bylam w ciazy. Wspolczuje ale pewnie za tydzien cos sie zmieni.
Kochana oby bo się wykończyć idzie z boku na bok męża z łóżka zrzucam... Żeby spać na brzuchu nie ma mowy ja nie wiem co będzie później hahha
m-madzix
m-madzix
N
Najgorzej.. jak wszyscy spia a samemu nie mozna zycze aby to sie szybko u Ciebie zmieniloKochana oby bo się wykończyć idzie z boku na bok męża z łóżka zrzucam... Żeby spać na brzuchu nie ma mowy ja nie wiem co będzie później hahha
ania280891
A mnie na szczęście to koszmarne zmęczenie minęło już..wciąż nie jestem pełna sił, ale jest dużo lepiej
reklama
Milii
N
Najgorzej.. jak wszyscy spia a samemu nie mozna zycze aby to sie szybko u Ciebie zmienilo
Oby kochana jak najszybciej a jeszcze mnie podróż za tydzień czeka do Polski taka niespodziankę z wakacji przywiozę rodzinie choć już wiedzą ale i tak czekają na pierwsze usg wtedy ja i oni odetchniemy z ulga