reklama
U mnie było tak po poronieniu drugim z resztą lekarz który mi robił zabieg kazał mi przyjmować acard cały czas do zajścia w ciaze ale czy to pomoże tego nie wiem lekarze podobno zapisują acard wielu kobietawszystkie bierzenie ten Acard jak czytam. a na co on pomaga?
Kinderka88
Fanka BB :)
Ja tez idę na usg na początku sierpnia ale jeszcze nie umówiłam wizyty.
@Dmalw kiedy idziesz na kolejna wizytę?
Jak plamisz to może do lekarza powinnaś jeszcze iść? Co ten gin powiedział ze ile możesz mieć plamienia?
Gin powiedział, ze plamienia to może być wynik implantacji (dla mnie nielogiczne bo beta była powyzej 1000) a plamienie implanatycjne wg mojej wiedzy wystepuje, miedzy owulacja, a terminem spodziewanej @.
Dziewczyny na forum, napisały mi, ze to moze byc ewekt"wżerania"się zarodka w macicę, ale ja jestem zielona.
Lekarz nic nie mówił o plamieniu. Powiedział, ze ono moze oznaczac wszystko, ale to pewnie plamienie implantacyjne .... :/
Powiedział, ze widok USG adekwatny do wyniku BETY i jak chce to moge na urlopie (nad morzem) zrobic usg aby zovaczyc co sie dzieje, ale ODPUŚCIŁAM i zrobię usg po powrocie z wakacji - na początku sierpnia.
Kinderka88
Ja bym pewnie poszła wcześniej na usg gdybym tak plamila cały czas. Np na izbę czyś coś
marudka
Ja jestem ! I Zastanwiam się jak to wyglada w praktyce z załatwianiem tego...a czy któraś z mam jest aktualnie na urlopie wychowawczym?
Idź skonsultuj to z innym lekarzem. Jeśli będzie podobnego zdania ,że wszystko ok to będziesz mogła się uspokoić i spokojniej czekać do kolejnej wizyty.Gin powiedział, ze plamienia to może być wynik implantacji (dla mnie nielogiczne bo beta była powyzej 1000) a plamienie implanatycjne wg mojej wiedzy wystepuje, miedzy owulacja, a terminem spodziewanej @.
Dziewczyny na forum, napisały mi, ze to moze byc ewekt"wżerania"się zarodka w macicę, ale ja jestem zielona.
Lekarz nic nie mówił o plamieniu. Powiedział, ze ono moze oznaczac wszystko, ale to pewnie plamienie implantacyjne .... :/
Powiedział, ze widok USG adekwatny do wyniku BETY i jak chce to moge na urlopie (nad morzem) zrobic usg aby zovaczyc co sie dzieje, ale ODPUŚCIŁAM i zrobię usg po powrocie z wakacji - na początku sierpnia.
Ale on robił mi usg i wszystko jest OK.Ja bym pewnie poszła wcześniej na usg gdybym tak plamila cały czas. Np na izbę czyś coś
Powiedział, ze poza duphatsonem i czekaniem nie mozemy nic wiecej zrobic teraz.
Nie mam krwiaków anic nic..
Bo czytanie w necie to najgorsze co może być. Ja mam ciemnobrązowe, czasami takie grudki nawet. Krwiaka nie mam, dzidzia ok. Teraz biorę luteinę dopochwowo, wiec te tabletki wylatują rozpuszczone i podbrudzone, do tego jestem przeziębiona a i tak wierze, ze będzie dobrze! Dziewczyny musimy wszystkie myśleć pozytywnie i być dobrze nastawione i wierzyć!! Za dużo na tym forum obaw, strachu, negatywnego podejścia itp!! Niech się każda w sobie zbierze i przestawi! Proszę, kto da radę jak nie my kobiety?!?Już się naczytałam że puste jajo płodowe i cholera wie co jeszcze..
A jakiego koloru masz te plamienia? Wybacz że aż tak dokładnie wypytuje. Mnie nic nie boli przy tym
reklama
Niestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp! ja w końcu skończyłam prace i tydzień urlop!! Jupiii tak już się męczyłam, wiec mega się cieszę, ze odpocznę w końcu. 8 tydzień daje się we znaki!Czyli jesteśmy w 3 musi być dobrze!