Jak teraz wracam z pracy to też muszę się przespać, inaczej zasypiam na stojąco a mówiłaś już w pracy? Czy czekasz jeszcze?Smutno mi,że z powodu jednego dziecka w brzuchu zaniedbuje drugie.. on tego nie rozumie mam nadzieję,że ten okropny okres szybko się skończy i za kilka dni pełna sił będę z nim latac na lody czy plac zabaw.. albo może już pójdę za zwolnienie dla świętego spokoju..
reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
Mnie z kolei dopadl potworny, klujacy bol jajnika, a to dopiero 4 tydzien. Czy ktoras z Was tez tak miala?
Ja miałam takie bóle dziś tez mnie trochę kłuje jajnik
Tak te podstawoweSuper, grunt to pozytywne myslenie
Dziewczyny jesli chodzi sie na NFZ to badania tez sa refundowane?
Tez chciałam go zamówić właśnie już pierwszej ciąży miałam na niego ochotęDobrze wiedzieć,bo też się zaczęłam nad nim zastanawiać.
Ja miałam dziś rano i trochę brzuch dołem boli mnie kuje niewiem dziwne uczucie ciazo to nazwaćJa miałam takie bóle dziś tez mnie trochę kłuje jajnik
Chciałam czekać jak najdłużej. Poza tym moja kierownik jest na urlopie do sierpnia. Ale nie wiem czy z końcem lipca na wizycie nie poprosze już o zwolnienie. I tak marny ze mnie pracownik przez te bóle.Jak teraz wracam z pracy to też muszę się przespać, inaczej zasypiam na stojąco a mówiłaś już w pracy? Czy czekasz jeszcze?
Kurcze a była jakaś przyczyna wcześniejszych plamien?Tak sie cieszylam ze plamienia ustaly a tu przed chwila krew na papierze. Obdzwonilam lekarzy I oczywiscie wszystko zajete... Chyba jak znow sie pojawi pojade na IP.
Tak nienawidze szpitali,zeby na sam weekend mnie nie polozyli...
Marta200x
Chyba krwiak kolo pecherzyka. Zaczelam brac luteine I ustalo a wczoraj zaczal bolec brzuch I kosc łonowa I dzis tez boli plus ta krew.Chyba pojade na IP zeby sie dowiedziec bo weekendu nie przetrwam w nerwach..Kurcze a była jakaś przyczyna wcześniejszych plamien?
Kinderka88
Chyba krwiak kolo pecherzyka. Zaczelam brac luteine I ustalo a wczoraj zaczal bolec brzuch I kosc łonowa I dzis tez boli plus ta krew.Chyba pojade na IP zeby sie dowiedziec bo weekendu nie przetrwam w nerwach..
Pewnie idź bo tylko będziesz się denerwowała
reklama
Olirenza
Aktywna w BB
Witam wszystkie przyszłe mamy. Dołączam do grona marcówek Byłam dzisiaj na wizycie. Wg OM 5+6, ale na usg widoczny jedynie pęcherzyk ciążowy 7.5mm, więc muszę uzbroić się jeszcze w cierpliwość zanim zobaczę coś więcej. Termin porodu wyznaczył na 15.03.20r