Moje piersi też bola, ulga kiedy ściągam stanik
ja przed ciążą z córką miałam 75B zostało mi 80C A wczoraj byłam kupić staniki bo "wyskakuja" mi piersi to już wzięłam 85D i jest super , boję się tylko co będzie dalej [emoji23]
Co do imion to dla dziewczynki też chciałam Zosia ,na naszą Kaje często mówimy Zoska i żałuję że nie daliśmy jej właśnie tego imienia bo ona wszystko sama i sama ,no i kojarzy mi się ten wierszyk [emoji1787] Myślę jeszcze co do wersji, czy Polska Zosia czy Niemieckie Sophia... dla chłopczyka ciężko będzie ale podoba mi sie Filip , czas pokaże
Ja wczoraj dostałam takich kolatan serca , tzn jak by zatrzymywalo mi się na sekundę i za chwilę mocniejsze uderzenie , pobieglam od razu do sklepu po potas i magnez , jest lepiej , ale nie wiem co będzie w ciągu dnia , kiedyś już też tak miałam , ale na holterze nie wyszło nic.
Dodatkowo żołądek albo wątroba, już sama nie wiem [emoji58] pobolewa mnie , chciałam wziąść esmotoprazol ale chyba się wstrzymam.
W piątek wizyta , ten czas leci jak szalony , chce umówić się też na badania krwi , tak żeby za jednym zamachem ogarnąć.
Wczoraj koleżanka u mnie była na piwie ..
Ja oczywiście piłam IceTea , ale musiałam wymyśleć że biorę leki i z tego powodu pić nie mogę alkoholu ...[emoji28]