reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Nie martw się :) moja mama do 13 tygodnia nie wiedziała że jest w ciąży bo nie miała kompletnie żadnych objawów. Nawet @ miała w terminie normalnie. A siostrzyczkę mam zdrowa jak nic :) Ciężko jest wytrzymać ale idź we wtorek :) Jeden dzień dłużej a czasem jeden dzień dużo zmienia :)

Chyba masz rację. Jeden dzień potrafi sporo namieszać. Najgorsze jest to, że przy tych początkach ciąży musimy mieć w sobie tak dużo cierpliwości aby zwyczajnie czekać so tych ,,pierwszych wizyt,, :)

reklama
jak byłam we wtorek u tej Pani doktor to pęcherzyk miał 2cm a ciałko żółte 5 mm :) wtedy wiek ciąży z pęcherzyka to było 5+4 a z @ 7+1 :) Beta na drugi dzień wyszła mi 34 tys. Tak tak jutro po 18 mam wizytę :) No to już będziesz miała napewno ❤
Zobaczysz będziesz słyszeć jutro ❤️❤️❤️
f2w3gov37znp1hsr.png

Dziewczyny ja tak myśle, ze chyba ten moj pęcherzyk miał jednak więcej niż 5mm znalazłam na usg taki zapis 2,6cm to chyba to bardziej prawdopodobne co? Tym bardziej? Ze na zdjęciu 1:1 ma więcej

Moje piersi też bola, ulga kiedy ściągam stanik;) ja przed ciążą z córką miałam 75B zostało mi 80C A wczoraj byłam kupić staniki bo "wyskakuja" mi piersi to już wzięłam 85D i jest super , boję się tylko co będzie dalej [emoji23]

Co do imion to dla dziewczynki też chciałam Zosia ,na naszą Kaje często mówimy Zoska i żałuję że nie daliśmy jej właśnie tego imienia bo ona wszystko sama i sama ,no i kojarzy mi się ten wierszyk [emoji1787] Myślę jeszcze co do wersji, czy Polska Zosia czy Niemieckie Sophia... dla chłopczyka ciężko będzie ale podoba mi sie Filip , czas pokaże

Ja wczoraj dostałam takich kolatan serca , tzn jak by zatrzymywalo mi się na sekundę i za chwilę mocniejsze uderzenie , pobieglam od razu do sklepu po potas i magnez , jest lepiej , ale nie wiem co będzie w ciągu dnia , kiedyś już też tak miałam , ale na holterze nie wyszło nic.
Dodatkowo żołądek albo wątroba, już sama nie wiem [emoji58] pobolewa mnie , chciałam wziąść esmotoprazol ale chyba się wstrzymam.
W piątek wizyta , ten czas leci jak szalony , chce umówić się też na badania krwi , tak żeby za jednym zamachem ogarnąć.

Wczoraj koleżanka u mnie była na piwie ..
Ja oczywiście piłam IceTea , ale musiałam wymyśleć że biorę leki i z tego powodu pić nie mogę alkoholu ...[emoji28]

reklama
Do góry