reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Cześć dziewczyny.
Ostatna @ 4.06, test zrobilam w poniedziałek i od razu wyraźne dwie kreseczki. Wczoraj byłam u gin ale narazie powiedzial że dopiero za 2 tyg bedzie cos widać na USG.
Podczas badania wykrył polipa , niby mówi że jest wielkosci czeresni i sam sie wchłonie. Ale przeglądając Internet wszedzie czytam, ze moze byc on przyczyna poronień i trochę mnie to martwi.
To moja pierwsza ciąża wiec wszystko dopiero poznaję.
Nie martw sie na zapas i nie czytaj internetu bo to zło. Czekaj spokojnie na następna wizytę i staraj się nie stresować.

reklama
Podczytuje Was, ale nie nadążam:)przy moim ruchliwym i wszędzie biegającym maluchu nie mam kiedy na necie posiedzieć:)gratulacje wszystkim mamom, które usłyszały już bijące serduszka. ja mam nadzieję, że we środę też usłyszę, bo osttania wizyta była w 5tydz 1 dzień i za wiele nie wniosła. zarodek był, ale nic więcej się nie dowiedziałam. teraz na wizycie mam mieć zakładaną kartę ciązy i skierowania na badania- te pierwsze są mega duże, pamiętam z poprzedniej ciąży.
A chyba każda z nas myśli i się martwi, aby wszystko było dobrze z maluszkiem, i aby donosić ciążę. Chociaż ja przy moim maluchu nie mam za wiele czasu na rozmyślania, więc o tyle dobrze. Oby było dobrze wszystko!!

Ja jak coś na listę wpisze się w poniedziałek jak coś się wyjaśni :) a tym czasem zapraszam na domowe drożdżówki z serem :D Zobacz załącznik 997192
Ja zamiast cokolwiek robić ze swoim życiem to zawiniłam się o 17 do łóżka i dopiero wstałam. Coś czuję ,że moja cała ciąża będzie przespana [emoji23] korzystam gdy chłop zabiera synka na spacer.

Podczytuje Was, ale nie nadążam:)przy moim ruchliwym i wszędzie biegającym maluchu nie mam kiedy na necie posiedzieć:)gratulacje wszystkim mamom, które usłyszały już bijące serduszka. ja mam nadzieję, że we środę też usłyszę, bo osttania wizyta była w 5tydz 1 dzień i za wiele nie wniosła. zarodek był, ale nic więcej się nie dowiedziałam. teraz na wizycie mam mieć zakładaną kartę ciązy i skierowania na badania- te pierwsze są mega duże, pamiętam z poprzedniej ciąży.
A chyba każda z nas myśli i się martwi, aby wszystko było dobrze z maluszkiem, i aby donosić ciążę. Chociaż ja przy moim maluchu nie mam za wiele czasu na rozmyślania, więc o tyle dobrze. Oby było dobrze wszystko!!
Cześć, witaj Zarodek był tak wcześnie? Czy chodzi ci o pecherzyk?

Kurczę mam plamienie brazowe trochę znowu... :/ nie wiem czy się martwić tym czy jak. Ma któraś jeszcze?? Albo miała w poprzedniej ciąży, która się dobrze skończyła? Ja miałam w poprzedniej j skończyła się złe. Jutro napisze SMS do ginekolog
ja miałam w poprzedniej ciąży, ale po stosunku. to był jakoś ok 9 tydz i pojechałam na IP- dostałam luteinę. z dzieckiem było wszystko oki.

reklama
Do góry