reklama
Ja zaczęłam prac, prasowac i pakować torbę ale też jak pomyśle że może za 2- 3 tygodnie będzie ten mały człowieczek z Nami to nie mogę sobie tego wyobrazić, tym bardziej że to pierwsze dziecko i czasami nie mogę uwierzyć że będę mamą [emoji846]Chyba wszystkie mamy dzisiaj leniwą niedzielę [emoji2] Ja już na szczęście wyzdrowiałam i od jutra dokupuję resztę rzeczy dla maleństwa bo dotarło dzisiaj do mnie, że to na prawdę już niedługo...
annika1801
zainteresowana
Ja od wczoraj mam już wszystkiego dość, ciągle brzuchol twardnieje.... Nie miałam ochoty wstać z łóżka dziś.
Poprałam troszkę większe ciuszki i mąż dzis mi wózek wyjął, jest odświeżony i czeka, do terminu 2tyg a póki co Jasiek nam pokazuje, że ma nas głęboko w du.... wypinając ją
Poprałam troszkę większe ciuszki i mąż dzis mi wózek wyjął, jest odświeżony i czeka, do terminu 2tyg a póki co Jasiek nam pokazuje, że ma nas głęboko w du.... wypinając ją
Agnness
Fanka BB :)
Jak odświeżałaś wózek? Ja mam 0o siostrzenicy i właśnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Termin na 25, ale cały czas mam nadzieję, że będzie trochę szybciejJa od wczoraj mam już wszystkiego dość, ciągle brzuchol twardnieje.... Nie miałam ochoty wstać z łóżka dziś.
annika1801
zainteresowana
Ogólnie stelaż umyć to wiadomo, co do tapicerki co się dało to do pralki na 40stopni, co nie to ręcznie gąbeczka, woda z lovelą i do wanny, wiadomo dół gondoli najgorzej, ale jak masz używany to i tak jest ona najczysciejsza, najkrócej używana, robiłam na wilgotno, nie mokro mega żeby zacieków nie byłoJak odświeżałaś wózek? Ja mam 0o siostrzenicy i właśnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Termin na 25, ale cały czas mam nadzieję, że będzie trochę szybciej
Dziewczyny jak samopoczucie w na początku kolejnego tygodnia ?
Ja wciąż bez zmian, plus mam jakieś zachwiania emocjonalne zostało mi kilka dni do terminu czuje już mega stres, i zaczynam się bać
U mnie jakoś słabo. Wstałam dziś taka spuchnięta na twarzy ze jakaś masakra... do tego czuje taki ucisk w szyi zaraz pod gardlem... nie wiem co to... mały się jakoś mniej rusza... ma momenty kiedy jest aktywny ale są tez takie gdzie muszę go pozaczepiac porządnie żeby się poruszył. :/
Jedyne co mnie pociesza ze jakoś mnie skurczy mam ostatnio i mogę więcej pochodzić
Werka0913
Zaciekawiona BB
Ja nie pralam nowego wózka. Moim zdaniem to bez sensu . Pralam tylko rzeczy które będę stosować w wózku jak kocyk i "komplet pościeli " a wozek sam w sobie nie .A nowe wózki tez tak czyścicie? Ja się zastanawiam. Mam prześcieradełko na materacyk - to wiadomo upralam. I szczerze mówiąc nie planowałam prac całej gondoli.... powinno się? Jak robicie?
reklama
Ja takie rzeczy jak wózek czy fotelik zamierzam przetrzeć chusteczkami do tyłka ew gorącą wodą i tyle. Nie unikniemy kurzu, bakterii i roztoczy. One są wszędzie.A nowe wózki tez tak czyścicie? Ja się zastanawiam. Mam prześcieradełko na materacyk - to wiadomo upralam. I szczerze mówiąc nie planowałam prac całej gondoli.... powinno się? Jak robicie?