anik.
Mama Krzysia :)
A moja mimo piersi złapała butle, najpierw Tommee właśnie a potem Lovi. I to tak, jakby całe życie tylko to robiła [emoji23][emoji23][emoji23] aż w szoku byłamChyba zależy wszystko od dziecka. Mam 3 butelki Tommy tipe i moja ich nie chce :/ uwielbia lovi. Moze temu ze piersią nie była karmiona? Smoczki jak już to tez lovi, ale ogólnie za nimi nie przepada.
Z brzuszkiem ani kupami na szczęście moja nie ma problemu.
No ja to przerabialam. Jedzenie co godzinę, z czego jadła po 50 minut więc miałam czas aż na sikuMój ma kupke ze sluzem. Akurat dziś byłam na szaczepieniu i pokazałam ją dla pediatry bo akurat zrobił. Powiedziała ze dzieci na cycu mogą tak mieć i nic więcej. Dziś musiałam dać małemu butle bo wisiał ciągle na cycu i nie dojadl
A butle mój też lubi tommee tippee i lovi aktywne ssanie. Do smoczka jakoś nie może się przyzwyczaić a mam chyba z pięć rodzaji. I z tych wszystkich czasami pociąga aventa.
Dziewczyny co jaki czas karmicie cycem? I czy w miarę wam juz się ustabilizowaLO? Bo moi dalej jak jestem w domu wisi na cycu aż wszystko wyje I za chwilę znów chce i się wkurza bo tam nic nie ma. A jak chce sprawdzić i ściągam pomiędzy karmieniami to dużo idzie wiec nie wiem.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom