anik.
Mama Krzysia :)
A moja mimo piersi złapała butle, najpierw Tommee właśnie a potem Lovi. I to tak, jakby całe życie tylko to robiła [emoji23][emoji23][emoji23] aż w szoku byłamChyba zależy wszystko od dziecka. Mam 3 butelki Tommy tipe i moja ich nie chce :/ uwielbia lovi. Moze temu ze piersią nie była karmiona? Smoczki jak już to tez lovi, ale ogólnie za nimi nie przepada.
Z brzuszkiem ani kupami na szczęście moja nie ma problemu.
No ja to przerabialam. Jedzenie co godzinę, z czego jadła po 50 minut więc miałam czas aż na siku może laktacje młody sobie rozkręca i dlatego tak wisi? Bo teoretycznie to już powinien mieć to ustabilizowane, jeść co 2-3 godzinki ale to wiesz... Teoria sobie, dziecko sobie. Może masz model tzw mamuni cycusia...? Albo ma skok, albo jeszcze co innego? Ale wierzę, że jest ciężko.Mój ma kupke ze sluzem. Akurat dziś byłam na szaczepieniu i pokazałam ją dla pediatry bo akurat zrobił. Powiedziała ze dzieci na cycu mogą tak mieć i nic więcej. Dziś musiałam dać małemu butle bo wisiał ciągle na cycu i nie dojadl
A butle mój też lubi tommee tippee i lovi aktywne ssanie. Do smoczka jakoś nie może się przyzwyczaić a mam chyba z pięć rodzaji. I z tych wszystkich czasami pociąga aventa.
Dziewczyny co jaki czas karmicie cycem? I czy w miarę wam juz się ustabilizowaLO? Bo moi dalej jak jestem w domu wisi na cycu aż wszystko wyje I za chwilę znów chce i się wkurza bo tam nic nie ma. A jak chce sprawdzić i ściągam pomiędzy karmieniami to dużo idzie wiec nie wiem.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom